Carclean.com organization Logo De Dodo Juice Orange Crush wax panel pot is een kleurrijke soft wax van Dodo Juice. Net als de overige waxes in deze prachtige serie is “Orange Crush” een superieure wax, maar dan zonder de superprijs die normaal in dit segment gerekend wordt! Dodo Juice…
9.5
11493 reviews

Orange Crush soft wax for warm coloured cars - 30ml

€10.25

Out of stock

(Temporarily) Not available

  • Uitstekende duurzaamheid en fraaie glans
  • Samengesteld uit de beste natuurlijke ingrediënten
  • Ontworpen voor warme lakkleuren en metallic lakken, met name rode, gele en oranje tinten
  • Zeer economisch – 30ml is voldoende voor 2 à 3 lagen wax!
Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Dodo Juice Orange Crush wax panel pot is een kleurrijke soft wax van Dodo Juice. Net als de overige waxes in deze prachtige serie is “Orange Crush” een superieure wax, maar dan zonder de superprijs die normaal in dit segment gerekend wordt! Dodo Juice Orange Crush is een zachte wax samengesteld uit de beste ingrediënten voor een duurzame, diepe wetlook glans die zich makkelijk kan meten met veel duurdere waxes. Deze wax is ideaal voor alle warme kleuren, en geeft nog meer warmte en glans aan alle tinten geel, oranje en rood. Hij zorgt voor een fraaie glans en beading, en duurzame bescherming.

De Orange Crush bevat een unieke mix van rijke sinaasappelolie, eerste klas Braziliaanse carnauba wax en gele bijenwas. Sinaasappelolie past perfect bij auto wax, vanwege de natuurlijke zuiverende eigenschappen. Daarbij is het één van de heerlijkst geurende oliën die de aarde rijk is. De wax is ideaal om aan te brengen met de blote hand of een foam applicator. Volgens de Dodo moet deze wax ca. 2 à 3 maanden blijven zitten, mits goed aangebracht.

All specifications

Specifications

Product number: DJOCP30

Assured of a good purchase

Reviews

5 of 5 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Crushed the Gloss!

Deze wax al aantal jaren in gebruik op rode auto's, echt een topper! sinds kort een 27 jaar oude rode 205 die bijna roze was, na goed polijsten en voor behandeld met Lime Prime heb ik 2 lagen Orange Crush aangebracht, maar wat een diepte en reflecties op een rode auto. Dit is ,in mijn ogen, de beste wax voor rood! en ruikt nog eens heerlijk ook! Eenvoudig te gebruiken en goed uit te poetsen. Een echte Dodo Juice topper.

Berny - 19/08/2018

Beoordeling

Echt een heerlijke wax, zonet op mijn candy ruby red honda CB500F aangebracht na Lime Prime Lite. Echt een zalige combo. Zeer makkelijk met de blote hand aan te brengen, en omdat je dan zeer makkelijk het zwarte plastic trim kan vermijden (+lime prime lite slaat niet wit uit op plastic en rubber) was afplakken niet nodig :D

Robin Michalik - 08/08/2014

Aanbevolen

Wat een fijne wax, mooie glans, makkelijk in gebruik, dit is een blijvertje!

Dhr. van Loon - 09/06/2013

Aanvullende producten

Alternatieve producten

Alternatieve producten