Carclean.com organization Logo Dodo Juice heeft een super teer-, rubber- en lijmremover gemaakt met een heerlijk geurtje, dus niet zoals je normaal van een dergelijk product verwacht! Als je dit ruikt, ben je verkocht! Glijdt niet langs je zorgvuldig aangebrachte wax, omdat het een pa…
9.5
11527 reviews

Tarmalade - 30ml

€10.25

Out of stock

(Temporarily) Not available

  • Verwijdert moeiteloos teer-, rubber- en lijmresten
  • Gemaakt met een heerlijke geur
  • Vriendelijk voor lak en coatings
Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Dodo Juice heeft een super teer-, rubber- en lijmremover gemaakt met een heerlijk geurtje, dus niet zoals je normaal van een dergelijk product verwacht! Als je dit ruikt, ben je verkocht!

Glijdt niet langs je zorgvuldig aangebrachte wax, omdat het een pasta is. Het is echt een superproduct en de basis van milde sinaasappelolie is veel vriendelijker voor je lak en coatings dan agressieve oplosmiddelen etc.

Perfect dus om altijd be je te hebben als je gaat wassen zodat je die net gespotte teerplekjes direct lokaal aan kunt pakken. Het lijkt een klein potje maar omdat je slechts erg weinig nodig hebt gaat deze lang mee. Wil je grotere delen behandelen gebruik dan Tarmageddon (zie alternatieve producten).

All specifications

Specifications

Product number: DJTMP30

Assured of a good purchase

Reviews

2 of 2 reviews

4.5 out of 5 stars


50%

50%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Lijm laat zich goed verwijderen

Ik had wat lijm resten door het vervangen van het logo op de auto en resten van de vignetten op de ruit binnen. Na het inwrijven met de Tarmalade en even laten intrekken lieten de resten zich moeiteloos verwijderen. Voor het verwijderen van de lijmresten van een Umwelt sticker is de tarmalade niet geschikt. De resten reageerde totaal niet op de tarmalade en uiteindelijk heb ik deze resten moeten verwijderen met een glaskrabber en flink veel ruitreiniger. 4 sterren omdat ik gehoopt had dat de Umwelt sticker zich ook beter liet verwijderen.

Daan - 27/06/2022

Beoordeling

Teer verdwijnt als sneeuw voor de zon !!

Alain Trines - 04/11/2013

Aanvullende producten

Aanvullende producten

Alternatieve producten

Alternatieve producten