Carclean.com organization Logo De Grit Guard Universal Pad Washer is het eerste Pad Wash Systeem dat geschikt is voor alle machines! De Grit Guard Universal Pad Washer is de eerste en enige pad washer die geschikt is voor alle typen polijstmachines. Dus geschikt voor Dual Action, Exce…
9.5
11527 reviews

The Universal Pad Washer

€175.00

Out of stock

(Temporarily) Not available

  • Pad Wash Systeem
  • Geschikt voor alle machines
  • Reinigt pads, bonnets en powerballs
  • Musthave voor iedere detailer
Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Grit Guard Universal Pad Washer is het eerste Pad Wash Systeem dat geschikt is voor alle machines! De Grit Guard Universal Pad Washer is de eerste en enige pad washer die geschikt is voor alle typen polijstmachines. Dus geschikt voor Dual Action, Excenter en Rotary machines. De washer reinigt foampads, woolpads, bonnets en de Mothers Powerballs. Het unieke ontwerp reinigt en herstelt alle soorten pads in een paar minuten tijd. Met de speciale Extension wordt nu ook de pad in het midden goed schoon. Door de Extension te herplaatsen op de washer, kan deze daarna ook gebruikt worden om je pads te drogen. Kortom een musthave voor iedere detailer.

Discover our video

Video about this product

Video about this product

All specifications

Specifications

Product number: GGUPW

Assured of a good purchase

Reviews

3 of 3 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


ideaal als je snel je pad wil schoonmaken

Is ideaal als je tussendoor je pad schoon wilt maken en niet te veel pads tegelijk wilt gebruiken. Wel tussen door het water verschoond voor optimale werking.

Roy - 23/08/2021

Geniaal, tijdsbesparend, pads in 3 minuten weer als nieuw!

Met deze padwasher bespaar je veel tijd. Tijdens het polijsten loopt je pad snel vol met polijstmiddel en lak die je eraf polijst. Hierdoor word je pad heel snel minder bruikbaar, want na elk paneel moet je eigenlijk je pad vervangen door een schone, OF snel met deze geniale padwasher je vieze pad schoonmaken. Op je machine laten, aanzetten, iets heen en weer halen, machine iets optillen en op de hoogste stand droog draaien. Hop, weer door.

Tinus - 11/10/2020

Eerste klas

Wat een top hulpmiddel is dit zeg! Tijdens het polijsten van een auto is dit een onmisbaar hulpmiddel om je pads tussentijds schoon te maken, waardoor ze blijven werken. (Een vieze volgelopen pad heeft bijna geen werking). In een handomdraai schone pads en gewoon doorwerken. Ik zeg: briljant !

Aficior - 10/02/2011