Carclean.com organization Logo Dit product is vervangen door de GYEON Q² CanCoat EVO.   De Gyeon Q² CanCoat - Non Aerosol is de meest gemakkelijke coating verkrijgbaar. De eerste "Spray on, Wipe off" coating maar wel met een volwaardige SiO2 coating. Q² CanCoat zorgt voor een betere w…
9.5
11543 reviews

Q² CanCoat - Non Aeroseol - 200ml

€48.99

Out of stock

(Temporarily) Not available

  • Meest gemakkelijke coating verkrijgbaar
  • Volwaardige SiO2 coating
  • Ongeevenaard waterafstotend
  • Gratis microvezeldoek
Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Dit product is vervangen door de GYEON Q² CanCoat EVO.

 

De Gyeon Q² CanCoat - Non Aerosol is de meest gemakkelijke coating verkrijgbaar. De eerste "Spray on, Wipe off" coating maar wel met een volwaardige SiO2 coating. Q² CanCoat zorgt voor een betere wetlook en glans op donkere kleuren en meer reflectie op lichtere lakken. 

Ongeevenaard waterafstotend
Q² CanCoat biedt ongeevenaarde vuil- en waterafstotendheid tot wel 12 maanden/15.000km. Daarnaast biedt Q² CanCoat bescherming tegen UV straling, sterke chemicaliën, vogelpoep pekel en voorkomt oxidatie. 

Non-Aerosol Versie
Deze nieuwe versie zonder houder op druk is beter bestand tegen verstoppingen. Lees goed de instructies op de verpakking en fles. Reinig de sprayer altijd direct na gebruik en doe het metalen dopje weer terug op de fles. Indien dit niet gebeurd zal de spraykap na 48 uur defect raken. Er wordt één reserve spuitkop meegeleverd voor het geval je dat een keer vergeet. 

Gratis microfiberdoek
Bij deze versie van de Q² CanCoat wordt een mooie gratis microvezeldoek meegeleverd!

Manual

Was de auto met een sterke shampoo. Daarna het lakwerk reinigen en/of polijsten. Vervolgens ontvetten met Gyeon Q² Prep. Breng Q² CanCoat paneel per paneel aan direct afnemen tot hoogglans. Wrijf het paneel nogmaals na met een schone doek om er zeker van te zijn dat je niets vergeten bent af te nemen.

Q² CanCoat is volledig uitgehard na 24 uur. Optioneel: behandel de auto met Q²M Cure voordat de wagen naar buiten gaat. Vermijdt sterke reinigers in de eerste week na het aanbrengen.

Werk altijd in een geventileerde ruimte en draag persoonlijke bescherming. Niet aanbrengen in direct zonlicht. Altijd verwerken op een koel oppervlak.

Discover our video

Video about this product

Video about this product

All specifications

Specifications

Product number: GYCAN02
Hazard Information
H226: Flammable liquid and vapour.
H318: Causes serious eye damage.
H373: May cause damage to organs through prolonged or repeated exposure .
H412: Harmful to aquatic life with long lasting effects.

Assured of a good purchase

Reviews

12 of 12 reviews

4.92 out of 5 stars


92%

8%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Doet wat het moet doen

Als beading belangrijk voor je is, is dit een echte aanrader. Het product is een beetje stroef qua verwerken dus preppen en goed afnemen is van groot belang. Maar een beetje product is genoeg om een goed resultaat te krijgen, met 1 verpakking kun Jemen gemak 3 middenklassers een laagje geven. De glans neemt mooi toe en bij een goed onderhoud lijkt de standtijd in eerste instantie (na ong 2,5 maand) ook niet tegen te vallen.

Thijs - 01/04/2022

Aanrader !

Na het gebruik van eerdere producten van Gyeon waar ik zeer tevreden over ben , ben ik de Cancoat gaan gebruiken voor mijn zwarte Golf 7 GTI . Ik heb de auto eerst gewassen , gekleid , gewassen ,ontvet met Prep , en toen de CanCoat aangebracht zoals in de informatie film beschreven . Het aanbrengen ging als een fluit van een cent , evenals het uitwrijven , Wel belangrijk om bij het uitwrijven , goed van meerde kanten , het uit te wrijven deel te bekijken zodat je er zeker van bent , er geen waas strepen achter blijven. TIP : Gebruik VÉÉL uitwrijfdoeken zodat deze niet verzadigt raken met het produkt ! Na het uitwrijven ziet de auto er echt als een spiegel van glas uit…. Zo’n mooie heldere coating , ECHT WAUW ! ! Haalt echt de diepe glans weer naar boven bovenop de zwarte kleur..

George Moes - 07/02/2022

Cancoat

Geen ervaringen met andere coatings, dus met de behaalde resultaten van Cancoat ben ik heel tevreden. Makkelijk op te brengen en af te nemen. Prachtige diepe glans op donkere auto's, en makkelijker te onderhouden. Standtijd geen idee. Na opbrengen op mijn eigen auto, en met enige regelmaat weer oppoetsen met Cure, had ik altijd een schone, glimmende auto, met fantastische waterafstotende eigenschappen.

Daan - 01/07/2021

Alternatieve producten

Alternatieve producten

GYEON
Q² CanCoat EVO - 200ml
(4.2)
€54.99
Out of stock
GYEON
Q² CanCoat EVO Essentials Protection Kit
(4.9)
€93.94 €79.99
Out of stock