Carclean.com organization Logo Gyeon Q²M TowelWash is speciaal ontwikkeld om microvezeldoeken en mitts in optimale conditiie en zachtheid te houden. Zonder toevoegingen van geur- en kleurstoffen die de vezel zouden kunnen aantasten. Q²M TowelWash biedt zeer goede reiniging en is zuini…
9.5
11558 reviews

Q²M TowelWash - 500ml

€17.99

Out of stock

(Temporarily) Not available

  • Puur wasmiddel zonder toevoegingen van geur en kleurstoffen
  • Houdt microvezel in optimale conditie en zachtheid
  • Laag verbruik: 50ml per wasbeurt
Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Gyeon Q²M TowelWash is speciaal ontwikkeld om microvezeldoeken en mitts in optimale conditiie en zachtheid te houden. Zonder toevoegingen van geur- en kleurstoffen die de vezel zouden kunnen aantasten.

Q²M TowelWash biedt zeer goede reiniging en is zuinig in gebruik met 50ml product per wasbeurt. Direct in het hoofdwasmiddelbakje gieten.

Tip: spoel het wasverzachter gedeelte even om voor je gaat wassen indien er resten wasverzachter in het bakje bevindt.

 

All specifications

Specifications

Product number: GYTOW05
Hazard Information
H315: Causes skin irritation.
H319: Causes serious eye irritation.
Exclamation Mark: Health hazard/Hazardous to the ozone layer

Assured of a good purchase

Reviews

3 of 3 reviews

4.33 out of 5 stars


33%

67%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Reinigt goed en erg zuinig in gebruik

Prima wasmiddel voor de microvezel droogdoeken. Maar let op! Het schuimt enorm in de wasmachine! Ik had dit al in andere reviews gelezen en had slechts 10 ml (terwijl de aanbevolen hoeveelheid op de fles 25-50 ml is) gebruikt, maar de hele wasmachine was compleet gevuld met schuim! Een volgende keer gebruik ik nóg minder. Dus dit product is erg zuinig in gebruik. Droogdoeken worden prima schoon, al was ik ze na 2-3x keer gebruikt te hebben. En microvezel (droog)doeken altijd zónder wasverzachter wassen!

M.T. - 28/03/2024

Goed en zuinig

Uitstekend wasmiddel voor het fris houden van je doeken. Je doet er best lang mee dus best economisch wat mij betreft. Gebruik niet te veel van dit spul want omdat het heel erg schuimt gaat de wasmachine op tilt slaan. Ongeveer 25-30ml is voldoende.

J.P. - 08/03/2020

Acceptabel

Doet wat het moet doen. Inderdaad geen geur of iets dergelijks. Let wel op: autodoeken kun je het beste gescheiden wassen, tenzij je graag ruzie krijgt thuis. Als je de mogelijkheid hebt, scheid je ook pads/doeken in goede staat, en afdankertjes. Daarnaast zou ik adviseren bij vuile doeken/pads met een klein beetje van deze zeep ook het voorprogramma te doen. Enkel een korte hoofdwas is te weinig alle wax in de pads er uit te wassen. Ik vind het product wel vrij kostbaar vergeleken met een normale zeep (zonder wasverzachter). Je haalt ongeveer 10 wasjes uit een fles. Het staat ook overal omschreven, maar microvezeldoeken nooit met wasverzachter wassen!

Peter - 29/05/2015