Carclean.com organization Logo Kwazar Mercury Foaming Nozzle. Maak van je Mercury sprayer een foamer! Gebruik het om schuim te krijgen van bijvoorbeeld een All Purpose Cleaner zodat deze luchtiger wordt en niet diep intrekt op stof of beter blijft hangen op verticale delen.
9.5
11493 reviews

Mercury Foaming Nozzle

€2.99

Out of stock

(Temporarily) Not available

  • Verandert je sprayer in een foamer!
  • Snel en eenvoudig te gebruiken
Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Kwazar Mercury Foaming Nozzle. Maak van je Mercury sprayer een foamer! Gebruik het om schuim te krijgen van bijvoorbeeld een All Purpose Cleaner zodat deze luchtiger wordt en niet diep intrekt op stof of beter blijft hangen op verticale delen.

All specifications

Specifications

Product number: WAO.1095

Assured of a good purchase

Reviews

4 of 4 reviews

2 out of 5 stars


25%

0%

0%

0%

75%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Wel afstellen

Ondanks de slechte recenties heb ik toch 2 foam nozzles besteld. In eerste instantie kreeg ik ook een waterig slap schuim wat er gewoon uit druppelde recht naar beneden. Maar door de nozzle iets losser te draaien kreeg ik wel schuim wat er ook echt uit spuit. Niet te vergelijken met de grote kwazar Foamer uiteraard maar viel mij niet tegen. Gebruikte geen Kwazar flacon maar een merkloze van 650ml met dezelfde 2 way spray trigger als op de Kwazar zit, gevuld met een Apc.

R.T. Detailing & Smart Repair - 01/05/2021

De kwazar sprayflessen zijn top maar deze foaming nozzle is een flop.

De kwazar spray flessen zijn super goed en werken naar behoren. Ik dacht 2 van deze foaming nozzle's aan te schaffen om meer dwell tijd te generen. Nou dat doet het totaal niet. Komt een waterig goedje met een paar belletjes uit. Gelijk de prullenbak in.

Rutger - 26/12/2020

Theoretisch briljant, praktisch een flop

Het idee is briljant maar helaas is deze accessoire geen doeltreffend middel om te foamen. Ik heb hem als cadeautje gekregen van Carclean (waarvoor dank) maar helaas doet dit dingetje niet wat Kwazar belooft, Ik hoopte het te gebruiken voor mijn velgenbed in te foamen met mijn Mercury 360, maar er komt nauwlijks schuim uit, eerder een gepruttel en gedruppel, allicht te wijten aan de hoeveelheid druk die je maar kan leveren met je hand. Voorlopig de velgen dan maar onhandig verder foamen met de 2L foamer.

Werner - 15/08/2019