Carclean.com organization Logo De Kwazar Venus Super PRO+ HD Solvent is een handige handpomp sprayer voor intensief gebruik en geschikt voor vloeistoffen op oplosmiddelbasis zoals teerverwijderaars.  Verlicht het werk enorm bij intensief gebruik doordat je geen sprayer hoeft te bedien…
9.5
11558 reviews

Venus Super Solvent Line Handpomp sprayer - 1500ml

€27.75

In stock
  • Zware kwaliteit handsprayer geschikt voor vloeistoffen op oplosmiddelbasis.
  • Verstelbare spuitmond.
  • Ingebouwde veiligheidsklep die de druk boven 3 bar afblaast.
  • Inhoud: 1500ml.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Kwazar Venus Super PRO+ HD Solvent is een handige handpomp sprayer voor intensief gebruik en geschikt voor vloeistoffen op oplosmiddelbasis zoals teerverwijderaars.  Verlicht het werk enorm bij intensief gebruik doordat je geen sprayer hoeft te bedienen.

Het spuitmondje is in alle richtingen in te stellen.

Voorzien van veiligheidsklep die de druk boven 3 bar afblaast. Ook is de fles voorzien van een kijkstrip met maatverdeling zodat je goed kunt zien hoe vol de fles is en dit maakt het verdunnen gemakkelijk.

Ook verkrijgbaar in een paarse variant voor hoge pH waarde reinigers zoals APC's, een rode variant voor zuurhoudende vloeistoffen zoals velgenreinigers en een zwarte variant voor vloeistoffen op oplosmiddelbasis zoals teerverwijderaars.

All specifications

Specifications

Product number: WTV.1197

Assured of a good purchase

Reviews

3 of 3 reviews

4.33 out of 5 stars


67%

0%

33%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Stevige pomp, 'weinig' spuitkracht

Gebruik voor voorwas voor de auto. Het is een goeie stevige handpomp, oogt professioneel. Maar ik had toch meer druk verwacht op de spuit. Kwam er achter dat je alles goed moet dichtdraaien en afsluiten om het goed vacuum te krijgen. Bij de eerste keer trok ik per ongeluk de pomp eruit, maar dankzij de hele goede service van CarClean heb ik de pomp weer kunnen 'maken'. Een tien voor de Klantenservice!

Richard - 27/01/2021

Pompsprayer voor teerverwijderaar

Ik gebruik deze handsprayer om teerverwijderaars op de auto aan te brengen. Ziet er erg professioneel uit. Werkt erg fijn. Een halve liter teerverwijderaar voor de lak of voor de velgen. Oppompen en sprayen maar. ideaal dat als je klaar bent je de handsprayer ontlucht en gewoon weg kan zetten.

Rutger - 21/04/2020

Geweldig

Ik gebruik deze pompsprayer om een pre-wash aan te brengen op de auto, zoals bijvoorbeeld de multiwash van autoglym of de citrus pre wash van valet pro. Pompsprayer is van erg goede kwaliteit, voelt zeer degelijk aan. De O-ring van het pompsysteem schijnt wel eens vervangen te moeten worden, dat is bij mij nog niet het geval geweest.

Ferdy - 19/02/2017

Aanvullende producten