Carclean.com organization Logo Deze pads zijn ultra-zacht en hebben een dichte celstructuur waardoor producten op diverse oppervlakken gelijkmatig aangebracht kunnen worden. Machine wasbaar.  
9.5
11081 reviews

Gold Class Soft Foam Applicator Pad - 2 Pack

€8.79

% Old price €10.99 (20.02% saved)
In stock
  • Zachte foam handpad
  • Ideaal voor het aanbrengen van gels en dressings
  • Herbuikbaar 
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Deze pads zijn ultra-zacht en hebben een dichte celstructuur waardoor producten op diverse oppervlakken gelijkmatig aangebracht kunnen worden. Machine wasbaar.

 

All specifications

Specifications

Product number: X3070

Assured of a good purchase

Reviews

24 of 24 reviews

4.17 out of 5 stars


42%

38%

17%

4%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Top

Vind het de fijnste handfoampads om mee te werken. Ook na vele malen gewassen te zijn verkeren ze bijna in nieuwstaat.

Armin - 23/02/2020

Beoordeling

deze pad kreeg ik erbij en moet zeggen een heerlijk padje om een sealant mee op te zetten hij neemt wel wat produkt op maar je kan heel dun smeren voor mij voortaan deze

Paul Hazenbroek - 08/03/2015

Beoordeling

Fijne pad op wax dun aan te brengen. Neemt niet veel wax op dus verspil je minder. Niet geschikt als polijst pad!

Danny Huisman - 11/08/2014

Uitstekend

Ik gebruik deze pads al jaren en ben er zeer tevreden over. Qua stevigheid vind ik ze nog steeds het beste van de merken die ik gebruikt heb. De prijs is wat duurder dan bij andere merken maar de pads zijn ook heel stevig, ik heb zelfs mijn eerste pad nog altijd en ze zijn wel wat gewend wat betreft gebruik. Dus aanschaf is wat duurder maar ze gaan langer mee dan andere pads, wat is goedkoop dan? 1 nadeel dat ik kan bedenken is dat bij sommige producten de pad veel opslorpt.

Wimv - 06/07/2014

Uitstekend

Deze gebruik ik voor mijn leder en voor de kunststof. Ik ben er tevreden over.

Dimitri - 29/11/2013

Fantastisch

je betaald voor het merk vind ik. zelfs de goeikopere pads van monello of carpro (denk ik) zijn stukken beter en blijven zacht na het wassen, in tegenstelling tot meguiars. ik gebruik ze omdat ik ze veel nodig heb maar ik ben zeker aan het rondkijken voor andere en beter

Dominique Delbecke - 28/10/2013

Aanbevolen

De pads zijn naar mijn persoonlijke mening aan de dure kant, maar ze gaan wel lang mee. Pluspunten - pads gaan lang mee; - pads zijn zacht en je krijgt hierdoor geen krasjes. Minpunten - prijs; - de pads verkleuren (bij gebruik van bijvoorbeeld blackhole); - nemen naar mijn idee best wel wat product op. Al met al doen deze pads wat je ervan verwacht, maar ik vind dat ze stukken goedkoper kunnen.

Ate Sieberen Visser - 27/09/2013

Topkeuze

Gebruik deze al heel lang, met allerlei producten. Werken altijd prima, zorgen voor een prima egale verdeling van het product en laten zich goed wassen. Alleen de verkleuringen van de pads gaat nooit helemaal meer weg, waardoor ze na een poosje vies ogen, terwijl ze dat niet zijn. Vandaar een puntje aftrek.

Bert Poelman - 22/04/2013

Eerste klas

Erg handig om een product mee aan te brengen. Zowel op lak, banden, en metalen onderdelen. Gaan erg lang mee, en nemen niet veel product op. Je merkt wel dat de pads een beetje plat worden na gebruik, niet meer zoals ze uit de verpakking kwamen. Even in de wasmachine na afloop, en ze zijn meestal weer als nieuw. Alleen na polijsten van RVS blijven ze zwart.

Volvo480Turbo - 11/06/2012

Redelijk

Fijne pats. Doen hun taak naar behoren. Geen last van of stroefheid of het piepen van de pats. Zijn makkelijk te gebruiken ook op de kleine plekken. Na gebruik in de wasmachine ermee en ze zijn weer schoon voor een nieuwe "poetssessie".

PorscheMax - 26/09/2011

Alternatieve producten