Carclean.com organization Logo Een ideaal product voor het fijne detailing werk. De drie borstels zijn uitermate geschikt voor het reinigen van moeilijk te bereiken plekken. Met de langere haren kunnen nauwe plaatsen gemakkelijk bereikt worden terwijl de kortere haren licht aangekoekt…
9.5
11095 reviews

Triple Duty Detail Brush

€11.19

% Old price €13.99 (20.01% saved)
In stock
  • Handige 3-in-1 detailing borstel
  • Heeft zowel korte als lange borstelhaartjes
  • Ideaal voor het reinigen van wollen cuttingpads
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Een ideaal product voor het fijne detailing werk. De drie borstels zijn uitermate geschikt voor het reinigen van moeilijk te bereiken plekken. Met de langere haren kunnen nauwe plaatsen gemakkelijk bereikt worden terwijl de kortere haren licht aangekoekt vuil verwijderen.  

All specifications

Specifications

Product number: X1130

Assured of a good purchase

Reviews

5 of 5 reviews

3.2 out of 5 stars


0%

40%

40%

20%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Beoordeling

Ooit eens erbij gekregen als cadeau, toen dacht ik wat moet ik ermee, tot ik emblemen met de zachte kant ermee ging schoonmaken, en emblemen op de wielen, randen tussen de ramen (voor en achterruit astra H) het werk een stuk beter dan de zachte tandenborstel die ik eerst had en ik zou het niet meer willen missen. Zoals al eerder vermeld door anderen de harde korte bosteltjes zeker niet gebruiken op je lak. Wel wat prijzig, maar als hij versleten is koop ik zeker weer een nieuwe.

opelmark - 25/09/2011

Fantastisch

Goed borsteltje wat ik in een impuls heb gekocht op een meeting. Ik gebruik het samen met wat detailer om de vele letters en logo's op m'n oude Amerikaan schoon te maken en het werkt prima. wel uitkijken met de korte stugge haartjes, want die zijn echt veel te hard en scherp voor je lak. Een paar punten eraf vanwege de prijs.

Maurice - 06/07/2011

Beoordeling

heb hem gekocht en gebruik hem eigenlijk niet,kan er niet echt mee worden

bloemie - 27/02/2010

Beoordeling

Handig borsteltje! Gebruik het vooral voor m'n interieur om kruimels en dergelijke weg te halen.

Emile - 12/07/2009

Beoordeling

Handig hulpmiddel om bijvoorbeeld (aangekoekt) vuil tussen de raamrubbers vandaan te halen, De verschillende borsteltjes zijn praktisch voor tal van toepassingen. Het borsteltje kan fijne krasjes nalaten als je het op gelakte delen gebruikt, dus m.i. minder geschikt voor het schoonmaken van logo's en typeplaatjes op de lak.

Sven - 01/08/2008