Carclean.com organization Logo Meguiar's Tyre Dressing Applicator Pad is ergonomisch ontworpen om het product gemakkelijk en nauwkeurig aan te kunnen brengen. De pad heeft een optimale schuim celstructuur voor efficient aanbrengen van tyre dressings. De handige plastic hoes zorgt ervo…
9.5
11527 reviews

Tyre Dressing Applicator Pad

€10.39

% Old price €12.99 (20.02% saved)
In stock
  • Ergonomische vormgeving
  • Gemakkelijk bandendressing of gel aanbrengen
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Meguiar's Tyre Dressing Applicator Pad is ergonomisch ontworpen om het product gemakkelijk en nauwkeurig aan te kunnen brengen.

De pad heeft een optimale schuim celstructuur voor efficient aanbrengen van tyre dressings. De handige plastic hoes zorgt ervoor dat de pad niet vuil wordt als u deze opbergt.

Manual

Hier is de manual test

All specifications

Specifications

Product number: X3090

Hier is de specificatie test

Assured of a good purchase

Reviews

14 of 14 reviews

3.07 out of 5 stars


14%

21%

36%

14%

14%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Banden applicator

Tenminste geen vettige handen meer. Het opbergdoosje is ook zeer handig en zorgt ervoor dat je het netjes bij de rest kunt bewaren.

Maikel - 20/09/2022

Prima applicator

Ik heb deze al meer dan negen jaar. Ben er dik tevreden mee. Ik lees van veel mensen dat het een kwetsbaar sponsje is. Dat klopt. Daarom ook dat je er voorzichtig mee moet werken. (Haal de palm van je hand maar eens snel langs je banden. Ik denk dat het pijn zal doen). Daarom rustig ermee werken en deppen en zachtjes wrijven. Dan werkt het ding prima en houd je bovendien schone handen.

Aficior - 02/03/2022

Redelijk

Nu sinds Maart 2016 in bezit. Niet heel vaak gebruikt. Maar hij begint af te brokellen / scheuren. Waarschijnlijk omdat je niet alleen de wang van de banden mee neemt. Maar ook een stukje loopvlak. + Geen vieze handen meer + Makkelijk in gebruik - Prijs - Snel kapot

Roy - 04/08/2016