Carclean.com organization Logo Polijstpads voor de machine hebben de meest uiteenlopende foamtypes om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen krijgen en efficient te kunnen werken. Gek genoeg had je tot voor kort deze keuze niet als je met de hand aan de slag wilde gaan. Deze foam ha…
9.5
11527 reviews

Easy Detailing Finessing Hand Pad - Black

€4.99

In stock
  • Speciaal ontwikkeld om ook met de hand topresultaten te behalen
  • Geschikt om swirls , krassen en oxidatie aan te pakken
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Polijstpads voor de machine hebben de meest uiteenlopende foamtypes om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen krijgen en efficient te kunnen werken. Gek genoeg had je tot voor kort deze keuze niet als je met de hand aan de slag wilde gaan.

Deze foam handpads zijn speciaal ontworpen om ook met de hand het juiste foamtype te kunnen gebruiken met het gewenste product. Je behaalt nu ook met de hand een beter resultaat door een passende foam handpad te gebruiken!

Omdat de pads groter en rechthoekig zijn, zijn ze veel handzamer, efficienter en makkelijker in gebruik!

Black Soft Finessing Applicator. De zwarte pad is speciaal ontworpen voor het aanbrengen van cleanerwax, sealant en glaze. Hij heeft geen cuttingfactor, maar is stevig genoeg om een cleaner zijn werk te laten doen. Veilig voor elke afwerking en brengt het product dun en gelijkmatig aan.

De pads zijn gemaakt van antistatisch schuim en ze zijn wasbaar in de wasmachine!

All specifications

Specifications

Product number: MHPB

Assured of a good purchase

Reviews

23 of 23 reviews

4.65 out of 5 stars


74%

22%

0%

4%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Werkt goed.

Heel handig in gebruik. Best tevreden van deze pad.

Peter - 24/06/2024

Onterechte scepsis

In eerste instantie dacht ik dat ik me tot iets heb laten overhalen. Maar ik moet zeggen de deskundigheid van de carclean medewerker had ik niet in twijfel hoeven trekken , het werkt goed en gemakkelijk zonder al teveel inspanning. Zeer tevreden!

loek - 21/04/2024

Perfecte Finishing Pad

Ik was op zoek naar een finishing pad die geen swirls of haze achterlaat. Dit voor een oudere zwarte single stage lak dat zeer gevoelig is, het type lak dat al swirls krijgt als je er te lang naar kijkt. Na veel pads te hebben getest, is dit de perfecte pad. In combinate met Menzerna 3800 een perfect resultaat. Gebruik alleen nog maar deze voor finishing en aanbrengen sealant en wax voor al mijn autos.

T - 22/07/2022