Carclean.com organization Logo Sonax Profiline Polymer Netshield biedt lakbescherming op basis van Hybrid Polymer Technology. Het creëert een netwerk van organische en anorganische componenten om het lakwerk te beschermen. De organische componenten zorgen voor een glad oppervlak, de d…
9.5
11558 reviews

ProfiLine Polymer Netshield - 340ml

€24.99

In stock
  • Lakbescherming op basis van Hybrid Polymer Technology
  • Geeft je lakoppervlak een diepe glans
  • Maakt de lak waterafstotend
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Sonax Profiline Polymer Netshield biedt lakbescherming op basis van Hybrid Polymer Technology. Het creëert een netwerk van organische en anorganische componenten om het lakwerk te beschermen.

De organische componenten zorgen voor een glad oppervlak, de diepe glans en het enorme pareleffect. Het dringt diep in de lak door en maakt ook een verbinding met de lak. De anorganische componenten bouwen een sterke, duurzame verbinding op tussen de organische lagen en zorgen voor een stabiele bescherming.

Voor een optimaal resultaat op het lakwerk is voorbehandelen met een detailklei en paintcleaner of polijstmiddel noodzakelijk. Daarna reinigen met Sonax Paint Prepare voor een optimale hechting.

 

All specifications

Specifications

Product number: 02233000
Hazard Information
H229: Pressurized container: may burst if heated.

Assured of a good purchase

Reviews

16 of 16 reviews

4.81 out of 5 stars


88%

6%

6%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Super bescherming voor lak en kunstof

Super bescherming voor lak en kunstof. Ideaal als je zelf of een ander kennis wilt laten maken met een kwaliteits bescherming en product.

Kevin - 02/08/2021

Topspul

Na verschillende waxen/sealants te hebben gebruikt is dit de enige die het ettelijke maanden uithoud. Dun aanbrengen is de kunst, anders durft het zich nogal moeilijk laten uitpoetsen, en ook geen te grote delen ineens (is immers een algemene regel). Enig (klein) minpuntje, de lak voelt idd ietwat stroever aan ivg met andere sealants/waxen, maar blijft toch topspul. Tussen wasbeurten door boosten met Sonax Brilliant Shine Detailer, en je krijgt in ruil een waanzinnige beading/sheeting. Ps: aanbrengen van Sonax PNS doe ik met een zwarte pad, met andere pads (geel en wit) gaat het veel te stoef. Dus voor mij net geen 5de ster, omdat de lak iets stroever aanvoelt, maar heeft echter geen invloed op de werking ervan. Voor mij geen ander spul meer.

Gino - 28/06/2018

Beoordeling

Ik vind het topspul, makkelijk aan te brengen op een pad Zuinig in gebruik en lange standtijd!

Rick van der Voort - 07/08/2016

Aanvullende producten

Aanvullende producten