Carclean.com organization Logo Vale, vergeelde en melkwitte koplampen behoren tot het verleden met Turtle Wax Headlight Lens Restorer Kit. Met deze kit herstel je eenvoudig en snel koplampen en achterlichten met een heldere plastic kap. Verwijdert oxidatie en maakt uw kunststoflens we…
9.5
11528 reviews

Headlight Lens Restorer Kit

€14.90

% Old price €21.49 (30.67% saved)
In stock
  • Herstelt vergeelde koplampen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Vale, vergeelde en melkwitte koplampen behoren tot het verleden met Turtle Wax Headlight Lens Restorer Kit. Met deze kit herstel je eenvoudig en snel koplampen en achterlichten met een heldere plastic kap. Verwijdert oxidatie en maakt uw kunststoflens weer mooi helder.

 

NIEUWE VERBETERDE INHOUD

Turtle Wax heeft nauw samengewerkt met de nieuwste plexiglas restoratietechnologie om zo een simpel systeem te ontwikkelen. De vernieuwde Turtle Wax Headlight Lens Restorer Kit bestaat uit 3 elementen: de precision Polishing Pad, Headlight Lens Repair & Renew 59ml en de Ceramic Acrylic Wipes. Bespaar geld door je lampen eenvoudig zelf te herstellen, zodat de kappen niet vervangen hoeven te worden!

All specifications

Specifications

Product number: 1830814

Inclusief:

  • 1x Precision Polishing Pad
  • 1x Headlight Lens Repair & Renew 59ml
  • 2x Ceramic Acrylic Wipes

Assured of a good purchase

Reviews

7 of 7 reviews

3.43 out of 5 stars


29%

14%

29%

29%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Waas komt terug.

Je kunt je lampen er netjes mee krijgen, maar na een paar maanden komt de waas terug. Ben er niet tevreden mee.

Stephan - 21/04/2018

Gemiddeld

Dit setje heb ik getest op kunststof verweerde koplampen van een Toyota Yaris. Je begint met het oppoetsen van de koplamp m.b.v. de bijgeleverde polijstpasta. Daarna ga je met de schuurpads aan de slag, deze zijn erg klein en bij intensief schuren (ondanks het nat houden) brokkelen de schuurkorrels er al te snel van af. Instructies heb ik netjes volgens de handleiding gevolgd maar het resultaat was matig. Het sterk vergeelde/verweerde deel was nog steeds dof (wel iets mooier) en de rest van de koplamp mooi spiegel helder. Daarna heb ik de stappen opnieuw gedaan, alleen ben ik eerst begonnen met schuurpapier 600, 1000, 1500, 2000 en 2500, dit gaf een strakker resultaat. Ik zou iedereen willen adviseren om sterk verweerde koplampen dus eerst nat te schuren met een fijne korrel voor het beste eindresultaat. Afwerken kan naar mijn mening beter machinaal want je schuurt je helemaal lamlendig om op het gewenste resultaat te komen.

Michiel Janssen - 07/10/2014

Aanbevolen

als je het net gedaan hebt lijkt het goed te werken tot je na twee maanden weer kijkt dan zie je dat het geen blijvend effect is. heb het twee keer gedaan en twee keer na 2 maanden keert doffe glas terug. ik ben dus niet tevreden over dit product

Sergio Neve - 24/09/2013

Alternatieve producten

Alternatieve producten