Carclean.com organization Logo De Autoglym Hi-Tech Wheel Brush is dé keuze van professionals en enthousiastelingen! Hoge kwaliteit wielborstel (kwast). Dit uniek geconstrueerde stukje gereedschap kan de zwaarste schoonmaakklussen het hoofd bieden. De borstel is goed bestand tegen chem…
9.5
11080 reviews

Hi-Tech Wheel Brush

€40.77

% Old price €45.30 (10% saved)
In stock
  • Hoge kwaliteit wielborstel
  • Goed bestand tegen chemische bestanddelen van agressieve schoonmaakmiddelen
  • Bevat geen metaal, veroorzaakt geen krassen
  • Het toelopende borstelhoofd vervormt niet
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Autoglym Hi-Tech Wheel Brush is dé keuze van professionals en enthousiastelingen!

Hoge kwaliteit wielborstel (kwast). Dit uniek geconstrueerde stukje gereedschap kan de zwaarste schoonmaakklussen het hoofd bieden. De borstel is goed bestand tegen chemische bestanddelen van agressieve schoonmaakmiddelen. Het bevat geen metaal, veroorzaakt geen krassen en kan zonder problemen gebruikt worden op gelakte of kunststof velgen en op motorruimte-onderdelen. Het toelopende borstelhoofd vervormt niet, ook niet bij continu zwaar geborstel.

Bij gebruik in combinatie met Autoglym speciaalreinigers op velgen, motor en onderdelen, worden remstof, vet en olie verslagen en de reinigingstijd en moeite aanmerkelijk verkort.

Let op: de borstel is niet geschikt voor donker gekleurde of matte velgen.

All specifications

Specifications

Product number: 945104830

Assured of a good purchase

Reviews

8 of 8 reviews

4.75 out of 5 stars


75%

25%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!

5 stars

4 stars

3 stars

2 stars

1 star


Duur maar super goed!!

Heb de borstel al jaren in gebruik! Gebruik heb voor velgen ,banden , motorruimte en raamlijsten (oudere auto’s)! Hij kan echt alles en is na al die jaren (met velgen reinigers,engine cleaners en apc) nog gewoon als nieuw !!

wim claessen - 22/01/2022

Mnr.

Borstel gekocht om samen met Auto-Wheel te gebruiken op ingebakken remstof. Echter toch een stukje zachter dan verwacht, wat enkel super is, dus gebruik hem ook voor groene randjes en in de dorpels. Af en toe zelfs in het interieur.

Rik Heijne - 25/01/2021

Acceptabel

Solide borstel met stevige 'haren'. Ik gebruik 'm nu ruim een jaar. Vooral voor de boutgaten en randen van velgen. Maar ook al voor drie motorblokken tot nu toe. Hij is aardig mishandeld, ook qua chemicaliën, maar de haren geven geen krimp. Borstel is nog als nieuw.

Bruijn 023 - 21/05/2016

Fantastisch

Stevige kwast van hoge kwaliteit. Haren zijn van kunststof, vrij stevig en zitten strak op elkaar. En zijn tevens zeer goed bestand tegen chemicaliën en vormvast. Heavy-duty. Geen absolute must-have, wel een zeer fijn stukje gereedschap. Ik laat hem bij het reinigen van de wielen nooit liggen, wordt iedere keer gebruikt. Een perfect afgewerkt houten handvat van een robuuste en exclusieve houtsoort in plaats van het gebruikte kunststof had de prijs nog een beetje kunnen rechtvaardigen. De hoge prijs is bijna een reden voor nog een ster aftrek, maar door de combinatie van bruikbaarheid en kwaliteit voor mij toch 4 sterren.

Johnny Cage - 26/09/2014

Redelijk

Stevige vorstel die in de boutgaten van de wielen zijn nut bewijst. Je kunt hem zoals al aangegeven is redelijk mishandelen want hij houdt zijn vorm gewoon. Fijne borstel om in je collectie te hebben.

Hein - 27/08/2014

Uitstekend

Erg goede borstel en - ondanks de wat hoge prijs - absoluut waar z'n geld! Laat zich heerlijk misbruiken en lomp in gaten prakken terwijl de haren perfect recht blijven staan. Stevig genoeg om ook vastzittend vuil goed weg te schrobben. Zéér zeker een aanrader

Dhr. Rob Heijdenrijk - 11/04/2010

Gemiddeld

Stevige borstel met hoge dichtheid die toch zacht aanvoelt. Prima geschikt om o.m. velgen mee te reinigen (de voorzijde althans) omdat je door de stevigheid er ook wat druk mee uit kunt oefenen. Ideaal ook voor verzonken wielbouten, ventielen e.d. omdat de haren toch flexibel zijn, maar wel in oorspronkelijke vorm terugkeren. Scheelt inderdaad aanzienlijk tijd t.o.v. met een doekje alle details te moeten reinigen!

Cid - 28/10/2009

Fantastisch

Heel erg handig om vuil uit hoeken te halen. De borstel blijft ook zijn vorm behouden wat erg prettig is. Overigens krast het niet. Uit ervaring kan ik zeggen dat deze samen met de Daytona Speed Master borstel een zeer goed combinatie vormt. Een aanrader.

Dhr. Irwan Bakker - 24/10/2009