Carclean.com organization Logo De Autoglym Tyre Dressing is alles wat je nodig hebt om de banden van je auto er weer als nieuw uit te laten zien. De samenstelling met duurzame polymeren en beschermers doet je banden compleet herleven met een mooie glans. Simpel opspuiten en laten drog…
9.5
11086 reviews

Instant Tyre Dressing - 500ml

€13.27

% Old price €14.75 (10.03% saved)
In stock
  • Bandendressing
  • Geeft een mooie glans
  • Ook te gebruiken voor een matte uitstraling
  • Zeer eenvoudig te gebruiken
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Autoglym Tyre Dressing is alles wat je nodig hebt om de banden van je auto er weer als nieuw uit te laten zien.

De samenstelling met duurzame polymeren en beschermers doet je banden compleet herleven met een mooie glans. Simpel opspuiten en laten drogen. Voor een mattere uitstraling kan je de overtollige vloeistof met een doek verwijderen voor het droog is.

Het middel mag niet op de loopvlakken van de banden worden gespoten en kan niet gebruikt worden voor de banden van motorrijders vanwege de gladheid van de samenstelling (slipgevaar!).

Discover our video

Video about this product

Video about this product

All specifications

Specifications

Product number: 945106030

Assured of a good purchase

Reviews

14 of 14 reviews

3.93 out of 5 stars


36%

43%

7%

7%

7%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Beoordeling

Dit product is makkelijk aan te brengen en geeft een mooi resultaat, maar wanneer je het een poosje niet meer aanbrengt krijgen je banden een bruine kleur.

Dirk Verolleman - 24/09/2016

Fantastisch

ik werk er al lang mee goed product .

patrick. - 14/07/2015

Gemiddeld

Het zou inderdaad te makkelijk zijn om te geloven, en dat bleek het ook. Wat een waardeloze troep; het effecft is echt minimaal en na een dag verdwenen, en dat op schone banden... Erg waterige substantie en dat is meteen het probleem: Als een product gebaseerd op water opdroogt op banden laat het geen zichtbare laag achter. Kon ook niet zoveel zijn voor die prijs natuurlijk. Deze fles verhuist na 3 beurten waar hij hoort; in de afvalbak. Dan maar het vertrouwde merk Meguiars; de Gold Class Endurance High Gloss Tire Protection Gel bestellen. Al is 'ie volgens gebruikers nog zo vet, volgens mij is juist dat hetgene wat de gel zo goed laat pakken op banden.

Beremans - 15/01/2015

Topkeuze

Echt supermakkelijk aan te brengen. En een zeer goed resultaat! Het is zeer lopend dus even je velgen proper maken erna was bij mij wel een must. Maar hierdoor geraakt het ook tussen de lettertjes van je band. zit er nu een week op en het ziet eruit dat het nog wel eens zo lang blijft zitten.

Matthias Anthonissen - 07/02/2014

Eerste klas

Perfect spul, breng het met een vochtige spons aan!

Dennis Houwelingen - 10/09/2013

Beoordeling

Zoals men al heeft gezegd: prima product, maar loopt wel, dus wat napoetswerk op je velgen is noodzakelijk. Het effect is echter erg fraai en behoorlijk snel en makkelijk te behalen.

Bert Poelman - 22/04/2013

Standaard

Product van Mothers gewend (advanced tire care), effect van dit product was een stuk minder en verdween ook erg snel. Helaas niet weer.

Dennis - 08/09/2012

Beoordeling

Instructies zeggen om het product rechtstreeks op je banden te spuiten, maar het is enorm loperig waardoor het op de velgen druipt. Beter om een verfkwast in de spuiten en je banden als het ware te verven. Zoals gewoonlijk werkt het product super, net zoals de andere Autoglym producten die ik al heb gebruikt. Gewoon super!

NC - 16/08/2012

Fantastisch

Heel goede prijs/kwaliteitsverhouding! Aanbrengen met een verfkwast en laten drogen. Wel niet teveel, want is melkachtige substantie en druipt snel tot op je velgen. Duurzaamheid redelijk goed en fles gaat lang mee. Er zullen zeker betere bandendressings zijn maar niet aan deze prijs...

Dhr. Tim Hendriks - 21/03/2012

Geweldig

heel tevreden van. zo zuinig mogelijk aanbrengen, velgen efkes schoonmaken en je kan genieten van glimmende banden!

Dhr. Dominique Delbecke - 27/11/2011

Aanvullende producten

Aanvullende producten

Alternatieve producten