Carclean.com organization Logo De Kwazar Venus Super PRO+ HD Acid is een handige handpomp sprayer voor zure vloeistoffen zoals velgenreinigers. Verlicht het werk enorm bij intensief gebruik doordat je geen sprayer hoeft te bedienen.  Het spuitmondje is in alle richtingen in te stellen…
9.5
11528 reviews

Venus Super HD Acid Line handpomp sprayer - 1500ml

€25.99

In stock
  • Zware kwaliteit handsprayer geschikt voor zure vloeistoffen.
  • Verstelbare spuitmond.
  • Ingebouwde veiligheidsklep die de druk boven 3 bar afblaast.
  • Inhoud: 1500ml.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Kwazar Venus Super PRO+ HD Acid is een handige handpomp sprayer voor zure vloeistoffen zoals velgenreinigers. Verlicht het werk enorm bij intensief gebruik doordat je geen sprayer hoeft te bedienen. 

Het spuitmondje is in alle richtingen in te stellen.

Voorzien van veiligheidsklep die de druk boven 3 bar afblaast. Ook is de fles voorzien van een kijkstrip met maatverdeling zodat je goed kunt zien hoe vol de fles is en dit maakt het verdunnen gemakkelijk.

Ook verkrijgbaar in een paarse variant voor hoge pH waarde reinigers zoals APC's, een rode variant voor zuurhoudende vloeistoffen zoals velgenreinigers en een zwarte variant voor vloeistoffen op oplosmiddelbasis zoals teerverwijderaars.

All specifications

Specifications

Product number: WTV.1196

Assured of a good purchase

Reviews

3 of 3 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Top!

Gebruik deze pomp in combinatie met Monello Non Ferro en dit is de eerste pomp die goed werkt: Blijft goed op druk en verneveld goed!

Stefan - 09/10/2021

De go to sprayer om je auto in te spuiten met iron remover.

Deze gratis bij een GROTE bestelling erbij gekregen. Echt super. Sinds ik deze heb gaat het chemisch decontamineren van de lak veel sneller en makkelijker. Had ik al veel eerder moeten bestellen. Ik gebruik deze handsprayer om iron removers op de auto aan te brengen. Ziet er erg professioneel uit. Werkt erg fijn. Een halve liter iron remover voor de lak of voor de velgen. Oppompen en sprayen maar. Ideaal dat als je klaar bent je de handsprayer ontlucht en gewoon weg kan zetten.

Rutger - 27/12/2020

Gemiddeld

Aangeschaft om de Monello Non-Ferro in te doen. Werkt vele malen fijner dan een hand trigger sprayer. Vooral als je een gehele auto in moet sprayen. Ook gebruik je op deze manier minder product door de gelijke druk waarmee je sprayed. De pomp voelt erg solide en rubuust aan. Wellicht nog komen er meerdere. Tipje, doe hem niet vol tot 1,5L want dan kan je minder druk opbouwen en moet je alsnog pompsn naar 1 velg. Dus vullen tot 1L om hem gebruiksvriendlijker te maken.

tembaco - 18/02/2017

Aanvullende producten

Aanvullende producten