Carclean.com organization Logo Dit is de laatste stap voor een perfecte afwerking! Deze wax is gemaakt van de beste nummer 1 gele Braziliaanse carnauba voor een verbazingwekkende glans en bescherming. De pure carnauba bevat geen schuurmiddelen, dus het is zo vaak te gebruiken als u wi…
9.5
11081 reviews

California Gold Pure Carnauba Wax Paste Step 3 - 340gr

€32.75

Out of stock

(Temporarily) Not available

  • Pure carnauba wax 
  • Bevat géén schuurmiddelen
  • Geeft het oppervlak een briljante glans
Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Dit is de laatste stap voor een perfecte afwerking! Deze wax is gemaakt van de beste nummer 1 gele Braziliaanse carnauba voor een verbazingwekkende glans en bescherming. De pure carnauba bevat geen schuurmiddelen, dus het is zo vaak te gebruiken als u wilt. Deze wax is probleemloos in meerdere lagen aan te brengen voor nog meer glans en bescherming.

All specifications

Specifications

Product number: 05550
Inhoud: 340 gram

Assured of a good purchase

Reviews

6 of 6 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!

5 stars

4 stars

3 stars

2 stars

1 star


Prima, zuinig in gebruik

Had een groot blik besteld, maar had ook prima wat kleiner kunnen doen. Is erg zuinig in gebruik en goed uit te poetsen.

Hans - 23/03/2024

Beste Wax

Van alle waxen is dit wel mijn favoriet geworden, het is een harde wax die zich heel makkelijk laat gebruiken, het ruikt lekker en laat geen residu achter, wel dun aanbrengen. de pot is echt groot en je kan er dus jaren mee vooruit.

Maxim - 25/04/2020

Eerste klas

Zeer goede wax. Blijft goed zitten en geeft een mooie glans, zelfs na een aantal wasbeurten. Ook de geur is aangenaam . Het product is hiernaast zuinig in het gebruik, ook op grote oppervlakten. Enig 'minpunt': gebruik dit product niet te dik! De was is dan moeilijk uit te poetsen en laat zo strepen achter die je pas na verloop van tijd ziet.

Martin Noorland - 10/06/2015

Acceptabel

Heb dit spul begin vorig jaar besteld en al een paar keer mijn beide auto's mee ingesmeerd, en het is nog amper te zien dat ik wat gebruikt heb! Denk dat ik met dit ene bakje nog jaren kan doen. Het verbruikt dus veel minder dan liquid wax! Het opsmeren werkt makkelijk, maar pas op dat je het er niet te dik op doet, want dan kost het uitpoetsen erg veel moeite. Dun opgebracht is ook na lang curen makkelijk uit te poetsen. De warme diepe glans is immens, de beading enorm. Heb wel het gevoel dat de werking na een maand al wat minder begint te worden, ondanks dat ik deze wax altijd over een Sealant aangebracht heb.

KW-Ringmeister - 07/09/2011

Topkeuze

Ik heb deze wax al +- 2 jaar in bezit, en het is nog steeds niet op. Dat is goed, en tegelijkertijd een beetje jammer aangezien ik ook weer eens op wax onderzoek uit wil. De auto stond na 19 weken nog steeds lekker in de wax, al merkte je dat het minder werd. Dus de standtijd van de wax bevalt me nog steeds goed. Uitpoetsen gaat goed, en stoft nauwelijks als je deze op tijd uitpoetst. Als je de wax te lang laat curen, begint deze wel lichtjes te stoffen. Al met al super tevreden hierover!

Dhr. Danny Lammers - 15/08/2011

Fantastisch

SUPER PRODUCT!. makkelijk aan te brengen en uit te poetsen. De glans is ongelooflijk en dit blijft zo voor minstens 2/3 maanden.

Dhr. Silvan Theunissen - 03/01/2011

Aanvullende producten

Alternatieve producten