Carclean.com organization Logo Mothers Foaming Wheel & Tire Cleaner is een schuimende, niet-zure spray, gemaakt voor het snel en veilig reinigen van zowel de velgen als de banden. Het is ook geschikt voor whitewalls en blackwalls. Veilig voor gelakte, blank gelakte, kleurgelakte,…
9.5
11095 reviews

Foaming Wheel & Tire Cleaner - 710ml

€12.25

Out of stock

(Temporarily) Not available

  • Schuimende, niet zure reinigingsspray
  • Voor snel en veilig reinigen van velgen & banden
  • Verwijdert remstof, vet , modder en meer
Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Mothers Foaming Wheel & Tire Cleaner is een schuimende, niet-zure spray, gemaakt voor het snel en veilig reinigen van zowel de velgen als de banden. Het is ook geschikt voor whitewalls en blackwalls. Veilig voor gelakte, blank gelakte, kleurgelakte, metalen, stalen, modulaire, chromen en fabrieks gecoate velgen en wieldoppen.

De unieke opsprayen-afspoelen formule dringt door in alle soorten remstof, vet, vuil, en modder, en lost het op. Deze geweldige formule levert na het afspoelen een vlekvrij resultaat, zodat je niet meer je velgen hoeft te drogen.

Discover our video

Video about this product

Video about this product

All specifications

Specifications

Product number: 05924

Assured of a good purchase

Reviews

7 of 7 reviews

3.29 out of 5 stars


14%

29%

29%

29%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Goed product

Ik vind het een goed product. Ik spuit de cleaner op velg en band (5/6 sprays) en ga dan rond met een velgen en bandenborstel. Er blijft geen vuiltje meer zitten. Als je het product koopt om op te spuiten en af te spuiten, zal het misschien minder voldoen aan de verwachting.

TJ - 18/01/2021

De unieke opsprayen-afspoelen formule werkt niet.

Heb deze cleaner in het verleden gehad maar viel erg tegen. De unieke opsprayen-afspoelen formule Werkte totaal niet. Er moest gewoon een borstel en spons aan de pas komen.

Armin - 05/03/2020

Doet wat moet.

Knap product. Wel beter een borstel of mit gebruiken en wat inwerken. Zoals op het label staan laten inwerken en afspoelen werkt, maar zal beter resultaat geven na inwerken van het product. Je ziet

JD - 04/09/2019

Redelijk

Leuk voor de prijs. Ik heb betere gehad. Schuimt wel erg maar een reiniger met een iron remover werkt toch beter.

William - 18/07/2019

Uitstekend

Ik ben er niet van ondersteboven. Als ik het gebruik zoals aangegeven (opspuiten, 30 sec. laten intrekken en met een harde waterstraal weer afspoelen) blijft de meeste vervuiling gewoon zitten. Borstelen heb ik nog niet geprobeerd, maar wat mij betreft heeft het geen toegevoegde waarde tegenover Iron X i.c.m. simpelweg wassen met shampoo.

Sjaak - 19/08/2012

Beoordeling

Top spul, heb net een andere auto en de wielen waren nog nooit schoongemaakt aan de binnenkant in 6 jaar, 1x sprayen en paar minuten laten intrekken en 75% van het vuil was er al af, daarna 2e keer gedaan met een borstel erbij en daarna gewassen met shampoo, velgen zien er echt top uit nu. Goede degelijke fles met voldoende inhoud.

Hompie - 28/02/2010

Voor verbetering vatbaar

Na twee keer knijpen brak het hendeltje van het pompje. Dus de verpakking is in ieder geval slecht, zeker voor de prijs. Het spul doet wel zijn werk, maar ik ben niet van plan het nogmaals aan te schaffen.

Zilver - 10/04/2009