Carclean.com organization Logo Nanolex Glass Cleaner is een effectieve reiniger voor een streeploos resultaat. De innovatieve formule zorgt voor een effectieve verwijdering van vuil, insecten en vet van autoruiten en geeft een streeploos resultaat. Speciale ingrediënten zorgen voor ee…
9.5
11493 reviews

Glass Cleaner - 750ml

€11.25

In stock
  • Effectief en streeploos resultaat
  • Gaat beslaan van ruiten tegen
  • Meer tijd om het residu af te nemen
  • Ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Nanolex Glass Cleaner is een effectieve reiniger voor een streeploos resultaat. De innovatieve formule zorgt voor een effectieve verwijdering van vuil, insecten en vet van autoruiten en geeft een streeploos resultaat. Speciale ingrediënten zorgen voor een betere spreiding van het product en meer tijd om het residu af te nemen.

Voor optimaal resultaat is het gebruik van een microvezel applicator aan te raden. Spray het product op de applicator, verdelen en afnemen met een glasdoek. Altijd pads en doeken na gebruik wassen. Bij sterke vervuiling of aanslag nabehandelen met een schone doek. Met name in een auto waarin gerookt wordt is dat nodig.

All specifications

Specifications

Product number: NXGC07
  • Inhoud: 750ml

Assured of a good purchase

Reviews

12 of 12 reviews

3.75 out of 5 stars


58%

8%

8%

0%

25%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Nonolex ruitenreiniger

Deze glasreiniger is wat sterker dan die van poorboys.Gebruik je te veel product dan zie je nog wat strepen Ik gebruik het metde monello disco applicatorpad dan is die volledig streepvrij

Jurrian - 05/07/2023

Laat waas achter.

Laat een witte waas achter, deze is lastig weg te boenen. Ook de anticondens is twijfelachtig, ramen slaan gewoon aan. Op microfiberaplicator aangebracht en ruit er mee schoongemaakt. Daarna met glasdoek afgedaan ging er stroef. Kan aan mij liggen, Nanolex had product iets beter mogen testen. Maakt goed schoon, anticondens twijfelachtig, en uitboeden lastig. Dus anticondens wel goed en uitboenen ook goed prima product. Gedestileert water met wat afwasmiddel is ook een goede goedkoope oplossing. Werkt ook prima op ramen van het huis. P.s tips etc uiteraart zeer welkom hoe het wel goed werkt, kan carclean deze gelijk bij product omschrijving zetten.

Jeroen - 13/10/2022

Glass Cleaner

Deze keer heb ik is een glass Cleaner van Nanolex aangeschaft. Ik ben tevreden over het effect van dit produkt. Laat bij mij geen waas of strepen achter na het aanbrengen. en uitwrijven. Ikkan voorlopig weer voorruit.

Ron - 28/10/2021

Aanvullende producten

Aanvullende producten