Carclean.com organization Logo Nanolex Si3D is een geavanceerde coating met ongekende duurzaamheid in vergelijking met traditionele waxen en sealants. Si3D moleculen bestaan uit silica, stikstof, waterstof en organische componenten zoals koolstof. Deze combinatie maakt de lak krasbest…
9.5
11558 reviews

Si3D Paint Coating - 50ml

€61.25

Out of stock

This product is expected on 31 December 2098

 • Duurzame coating die tot wel 30.000km bescherming biedt
 • Maakt de lak krasbestendiger en veel gemakkelijker te wassen
 • Gemakkelijk aan te brengen en af te nemen
 • Maakt de kleur intenser en donkerder
 • Ook geschikt om in een afgesloten ruimte aan te brengen
Email me once when this product is back in stock.
 • Unique specialty store in car care products
 • Tailored advice by knowledgeable staff
 • Incredibly wide assortment
 • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
 • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Nanolex Si3D is een geavanceerde coating met ongekende duurzaamheid in vergelijking met traditionele waxen en sealants. Si3D moleculen bestaan uit silica, stikstof, waterstof en organische componenten zoals koolstof. Deze combinatie maakt de lak krasbestendiger maar vooral makkelijker te onderhouden.

Waar traditionele waxen en sealants vrij snel aangetast kunnen worden door sterke reinigers en mechanische slijtage (wassen en rijden) blijft Nanolex Si3D maandenlang optimaal aanwezig.

Si3D heeft een speciale samenstelling om ook in een gesloten ruimte verwerkt te kunnen worden. Si3D is gemakkelijk aan te brengen en af te nemen.

Uiteraard is een goede voorbereiding cruciaal door het lakwerk na het wassen een kleibehandeling te geven en daarna te polijsten of een paintcleaner te gebruiken. Vervolgens dient er ontvet te worden met Nanolex EX om daarna de Si3D aan te brengen. Indien er niet goed ontvet wordt zal Si3D grijzig worden of zal er een waas ontstaan.

De oplosmiddelen in Si3D verdampen voor 90% in de eerste 24 uur en de laatste 10% in een week. Bij voorkeur de auto in deze periode niet wassen. Vogelpoep wel direct afnemen.

Nanolex Si3D is ontwikkeld, getest en geproduceerd in Duitsland. Verkrijgbaar in 30ml en 50ml.

Manual

 • Aan te brengen bij een temperatuur tussen de 5 en 30 graden Celsius.
 • Was alle doeken die je gebruikt (paarse Lotus- én de zwarte aanbrengdoekjes voor gebruik)
 • Niet in direct zonlicht aanbrengen of bij een hoge luchtvochtigheid.
 • Flesje goed schudden en aanbrengen met een applicator of make-up pad in een criss-cross patroon.
 • Zorg voor een goede verdeling van het product.
 • Werk per paneel en neem het product direct af met nieuwe doeken.
 • Tip: gebruik een tweede doek om extra na te wrijven. Dit is zeer belangrijk aangezien vergeten of niet goed afgenomen product uit zal harden en alleen door polijsten nog weg te halen is.

Discover our video

Video about this product

Video about this product

All specifications

Specifications

Product number: NXSi3D02

Assured of a good purchase

Reviews

4 of 4 reviews

4.75 out of 5 stars


75%

25%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Glascoating

Voor als je geen afgesloten ruimte hebt perfecte glascoating. Standtijd moet ik nog meemaken hoe lang het houd. Maar na een paar keer in een wasbox na een redelijke smerige auto spuit je de auto zo weer schoon . Het is echt mega hydrofobisch. Na elke regenbui ziet de auto eruit alsof deze is gewassen. Na jarenlang waxen is dit echt wel een verademing. Glimt als glas en de kleur word intenser. Het is net of je weer in een nieuwe auto rijd.

Richard - 12/05/2023

Top coating

Deze coating nu op verschillende auto's gebruikt en het resultaat is geweldig. Tijdens het wassen merk je dat de auto al schoon wordt na alleen afspuiten. De S4 nu ruim een half jaar geleden behandeld en het werkt nog prefect. Voor meer foto's: @gianni_cardetailing op Instagram.

Gianni_cardetailing - 20/01/2021

Beoordeling

Erg goed product! Nu vier maanden en 8000 km later is de beading en sheeting nog alsof het net is aangebracht. De auto is ook makkelijker te wassen dan voorheen. Het aanbrengen is wel een secuur werkje en je moet de coating lang verdelen, dus neem er de tijd voor. De lak wordt er ook een stuk donkerder door, dus als je het niet overal goed aanbrengt heb je kans op kleurverschil. Ik geef het vier sterren, omdat het aanbrengen toch wel wat meer moeite kost dan andere coatings.

Jan - 29/12/2016

Aanvullende producten

Aanvullende producten

Alternatieve producten

Alternatieve producten