Carclean.com organization Logo De Soft99 Glaco Blave is de eerste glassealant die ook geschikt is voor kunststof. Hiermee zijn vizieren, windschermen en koplampen ook te voorzien van een zeer waterafstotende laag voor beter zicht. Zeer gemakkelijk en snel aan te brengen. Direct afneem…
9.5
11543 reviews

Glaco Blave Sealant for Plexiglas - 70ml

€15.99

In stock
  • Eerste glassealant die ook geschikt is voor plexiglas
  • Met flexibele kop zodat rondingen gemakkelijk kunnen worden behandeld
  • Uitermate geschikt voor vizieren, windschermen en koplampen
  • Ook geschikt voor ruiten
  • Inclusief microvezeldoekje
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Soft99 Glaco Blave is de eerste glassealant die ook geschikt is voor kunststof. Hiermee zijn vizieren, windschermen en koplampen ook te voorzien van een zeer waterafstotende laag voor beter zicht. Zeer gemakkelijk en snel aan te brengen. Direct afneembaar na aanbrengen; hoeft geen bepaalde tijd droog te worden gehouden. De flexibele kop maakt het gemakkelijk om rondingen goed te kunnen behandelen.

Soft99 Glaco Blave wordt geleverd met een microvezeldoekje.

All specifications

Specifications

Product number: S99-04952

Assured of a good purchase

Reviews

3 of 3 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Uitstekende werking

Na het wegpolijsten van wat lelijke aanslag op mijn koplampen dit product gebruikt. Uitstekende werking, superglad resultaat en geweldige waterafstotende werking. Vliegjes hechten niet meer en de koplampsproeier houdt alles makkelijk schoon. Hoe lang het houdt is nog niet zeker maar het zit er nu twee weken op met een uitstekend resultaat.

FG - 08/06/2021

Toppie

Gebruikt op de motor Kuipruit van mijn motorfiets. Ik zag niets met regen en nu kan ik er weer doorheen kijken. Tijdens stilstand hechten druppels niet zodat je er tussendoor kijkt en vanaf 60-70km/h vliegen de druppels weg. Aanbrengen, afnemen en klaar! Zeer tevreden over alle glaco spulletjes!

Fabian - 25/07/2020

Werkt goed op helm visier,

Had de keuze tussen rain-x plastic, en deze. Makkelijk aan te brengen, en goed resultaat! Aanrader Even zoeken hoe het aan te brengen is, gezien de taal op de verpakking, Maar schudden, knijpen tot sponsje vol zit, ruim aanbrengen, meteen met meegeleverde doek afnemen, laten drogen.

Swen - 03/02/2018