Carclean.com organization Logo Sta-Bil Fuel Stabilizer houdt benzine goed tot 24 maanden tijdens opslag. Ideaal voor de winterstalling. Fuel Stabilizer voorkomt aanslag en afzetting in de benzinetank en -leidingen en zorgt voor een probleemloze start na de stalling.  Geschikt voor all…
9.5
11528 reviews

Storage Fuel Stabilizer - 946ml

€22.49

Out of stock

(Temporarily) Not available

  • Houdt benzine goed tot 24 maanden tijdens opslag
  • Ideaal voor de winterstalling
  • Voorkomt aanslag en afzetting
  • Geschikt voor alle benzinemengsels, zelfs ethanol, 2-takt en 4-takt
Email me once when this product is back in stock.
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Sta-Bil Fuel Stabilizer houdt benzine goed tot 24 maanden tijdens opslag. Ideaal voor de winterstalling. Fuel Stabilizer voorkomt aanslag en afzetting in de benzinetank en -leidingen en zorgt voor een probleemloze start na de stalling. 

Geschikt voor alle benzinesoorten en zelfs ethanol tot E-85. Houdbaar tot 2 jaar na opening. Geschikt voor motoren met carburateur en injectie-inspuiting.

 

Gebruiksaanwijzing:

1oz. (30ml) is genoeg per 2.5 gallons (9,5L) verse benzine. Houd bij voorkeur de tank 95% gevuld of vol om condensatie te voorkomen in de benzinetank tijdens stalling. Laat de motor 5 minuten lopen nadat het product is toegevoegd zodat het hele systeem wordt beschermd.

Discover our video

Video about this product

Video about this product

All specifications

Specifications

Product number: 22214

Assured of a good purchase

Reviews

3 of 3 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Dhr

Een flinke fles stabi voor een klein prijsje. Top geleverd alles netjes verpakt en goed aangekomen. (Tevens bedankt voor de pepernoten) :))

Dave - 13/12/2021

fuel stabilizer

Na 1 jaar motor en oldtimer aan de kant te zetten, geen startproblemen, motor draait soepel Helaas ontving ik een lekke fles, door ondeskundigheid van de pakjes dienst die doos langere tijd op zijn kop gehouden heeft en de lijm van het zegeltje aan de dop had doen losweken. Na melding aan de verkoper kreeg ik wel gepast en correcte compensatie. Bedankt.

Ben - 13/12/2021

Vaak vergeten....

Zet je je motor of je auto voor een langere tijd of winter op stalling? Gebruik dan dit even. Het maakt zo’n verschil als je weer start en om alle troep in je carburator etc. te voorkomen. Ik gebruik het al jaren in mijn motoren en geen gezeik meer.

Maurice - 04/08/2019