Carclean.com organization Logo Het alternatief voor Rain-X! Clearvue Rain Repellant zorgt voor een glasheldere waterafstotende laag op de buitenkant van uw ruiten. Water en sneeuw glijden moeiteloos van uw ruiten af. Vuil krijgt minder kans om te hechten. Vanaf nu zullen uw ruitenwiss…
9.5
11080 reviews

Clearvue Anti Regen - 300ml

€14.99

In stock
  • Zorgt voor een waterafstotende laag
  • Vuil krijgt minder kans om te hechten 
  • Maakt ruitenwissers overbodig
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Het alternatief voor Rain-X!

Clearvue Rain Repellant zorgt voor een glasheldere waterafstotende laag op de buitenkant van uw ruiten.

Water en sneeuw glijden moeiteloos van uw ruiten af. Vuil krijgt minder kans om te hechten. Vanaf nu zullen uw ruitenwissers het minder druk hebben!

Discover our video

Video about this product

Video about this product

All specifications

Specifications

Product number: 1830901
Inhoud: 300ml

Assured of a good purchase

Reviews

32 of 32 reviews

4.63 out of 5 stars


72%

19%

9%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!

5 stars

4 stars

3 stars

2 stars

1 star


Makkelijk en goed

Aanbrengen was op een paar minuten gedaan. Resultaat is zeer goed voor de prijs. Regen glijd van je ruiten !

Ward - 05/11/2023

Gewoon goed spul

Goede standtijd en binnen een kwartiertje heb je al je ruiten 2x gedaan. Laat zich makkelijk verwerken met een microfiber applicator of -doek. Hoe harder je rijdt deste beter het effect. Als je veel ritten maakt in de regen zonder snelwegen en dus wel je wisser moet gebruiken is het er logischerwijs wel wat sneller af naar mijn idee. Maar voor deze prijs niet laten liggen. Heb m'n 2e onlangs besteld als voorraad. Met de eerste nu 4 auto's gedaan en er is daarmee een kleine kwart verbruikt.

Arnold - 04/08/2023

Mooi effect, wel stuiterende ruitenwissers

Prima product, makkelijk aan te brengen met een disco duo en makkelijk uit te wrijven. Helaas wel last van stuiterende ruitenwissers, nieuwe ruitenwissers erop heeft iets geholpen maar nog niet goed.

Dennis - 27/06/2023

Makkelijk aan te brengen, goede druppelvorming

Eerst het glas goed schoonmaken en ontvetten. Op een droge ruit aanbrengen met een MF doek. Als ik alle ruiten heb gedaan, begin ik bij het eerste raam om het er af te halen met een nieuwe MF doek. Werkt heel simpel. Als de ramen vies zijn wordt de werking wat minder, maar even wassen en het product werkt weer! Aanrader voor de natte maanden. Als het koud en vochtig is, kan het op een geparkeerde auto een soort waas achterlaten. Maar als de ruitenwissers eenmaal het water er af wissen is deze waas weer weg.

P - 23/11/2021

Clearvue Rain kleer

Goed product , de druppels vliegen omhoog vanaf een bepaalde snelheid. Je moet je ruitenwissers veel minder gebruiken.

Garez Francky - 22/07/2021

Dansende druppels

Ik ben erg tevreden over dit product. Het reinigt de ruiten goed. Wat ik vaak doe is eerst even reinigen met een reguliere ruitreiniger. Daarna. René ik deze aan, laat het even duren en dan afnemen.

Gerald - 03/07/2021

Turtle wax clearvue Top spul

Turtle wax clearvue is echt geweldig spul, lekker goedkoop in verhouding met andere soort gelijke producten, voor mij zeker een blijvertje, ik heb hem nu voor de 2e keer besteld. Doet echt wat hij moet doen. Geen ruitenwissers meer nodig op de snelweg met harde regen. Hij is makkelijk te verwerken

Dvoosten96 - 05/04/2021

Heerlijk product

Het is echt een product dat de fanatieke "poetser" op zijn ruit heeft zitten. Boven de 70km/u hoef je de ruitenwisser niet te gebruiken. Ik smeer het 2x op de voorruit, en ik neem ook de ruitenwisserbladen mee in dit proces! Dan piepen/schokken de ruitenwisserbladen niet over de ruit! Makkelijk aan te brengen, wat preciezer in het afnemen!

Johan - 22/08/2020

Een must voor iedere automobilist

Dit is echt een product wat, naar mijn mening, iedereen moet aanschaffen. Super makkelijk aan te brengen op de ruiten, blijft lang zitten en je kan makkelijk 10 autos doen met 1 flesje. Eenmaal dit product gebruikt wil je niet meer door de regen rijden zonder dit product op de voorruit

Mike - 09/06/2020

Wat een bang for buck!

Turtle Wax Clearvue is mijn go-to product voor de ramen. Zeer eenvoudig aan te brengen en een ontzettend lange standtijd (ca. 6 maanden). Ik breng het aan met een microvezel doek of pad in draaiende bewegingen. Dan laat ik het ca. 10 minuten zitten. Met een sprayfles spuit ik er dan een paar pufjes water op en neem ik het af met een schone microvezel doek. Dit gaat zeer eenvoudig. Ook is het erg zuinig in gebruik. Ik denk dat je wel 10-15 auto's kunt doen met 1 flesje.

Jelle - 15/04/2020

Aanvullende producten

Aanvullende producten

Alternatieve producten

Alternatieve producten