Carclean.com organization Logo De Autoglym Aqua-Dry Synthetische Zeem is een synthetische zeem met een unieke structuur die zelfs natuurlijke zemen in resultaat overtreft. Hij is super absorberend, makkelijk uit te wringen, sneller in gebruik, heeft een lange levensduur en is minder d…
9.5
11082 reviews

Aqua-Dry Synthetische Zeem - 54x44cm

€26.09

% Old price €28.99 (10% saved)
In stock
  • Synthetische zeem
  • Super absorberend
  • Snel in gebruik
  • Wasbaar
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Autoglym Aqua-Dry Synthetische Zeem is een synthetische zeem met een unieke structuur die zelfs natuurlijke zemen in resultaat overtreft.

Hij is super absorberend, makkelijk uit te wringen, sneller in gebruik, heeft een lange levensduur en is minder duur dan vergelijkbare producten. Regelmatig je auto wassen met Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner, gevolgd door een snelle afdroogbeurt met de Aqua-Dry zorgt voor het behoud van de zachte glansfinish van Super Resin Polish.

Als bonus krijg je mooie heldere ramen! Door de bijgeleverde bewaarkoker is de zeem altijd vochtig en klaar voor gebruik. Wasbaar.

All specifications

Specifications

Product number: 945106010
Type doek: Zeem

Assured of a good purchase

Reviews

9 of 9 reviews

3.56 out of 5 stars


33%

11%

33%

22%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Zeer klantvriendelijk bedrijf

Bij Carclean twee zemen van Autoglym gekocht en omdat er twee uitvoeringen zijn heb ik contact gezocht met het bedrijf. Zij hebben mij snel geantwoord zelfs met foto's erbij zodat er geen verwarring zou ontstaan en dat ik de juiste zeem zou krijgen. Ik ervaar dit als zeer klantvriendelijk , veel bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Volgende keer weer kopen bij Carclean.

Rob - 26/04/2022

Tsja

In een ver verleden vond ik het top. Ik kende toen de droogdoeken niet. Ik weet nu wel beter.

Armin - 18/03/2020

Beoordeling

Heb deze zeem in 2003 ergens een keer gekocht bij een Autoglym dealer. Gebruik hem nog steeds. Werkt super. Dat wat vaker wringen boeit me verder niet zoveel. Auto is altijd streeploos droog :)

F De Jonge - 13/08/2015

Aanbevolen

Ik vind hem niet geweldig, blijft erg lang heel, daar is verder niets over te klagen, maar helaas vind ik hem toch erg weinig water opnemen, moet er altijd nog met een ander doekje achteraan terwijl je per paneel zeker 3 keer die zeem moet uitwringen. Heb er geen spijt van maar ik pak de volgende keer toch wat anders..

Win - 26/05/2014

Fantastisch

Inderdaad een fijne zeem. Ik gebruik eerst de flexi waterblade en daarna zeem ik de auto droog. Ik gebruik de zeem al een jaar maar bij mij laten er geen stukjes los. Voorheen altijd een goede zeem gebruikt maar deze van autoglym lijkt meer te absorberen.

audi - 30/01/2012

Beoordeling

Had gehoopt op een goed resultaat maar dit is 1 x maar nooit meer een synthetische zeem beter is toch de echte zeem die gelijk alles droog achter laat bij deze moet ik veel wringen en dan nog is me auto niet droog, beetje spijt van de rest zijn top producten gebruik veel van Autoglym engeen klachten over.

Dhr. Harry Groenenberg - 25/10/2011

Topkeuze

ben er voorlopig wel tevreden van, je moet wel veel uitwringen en het laat toch wat van die waterrestjes na denk dat er beter is

subarufreak - 07/11/2010

Beoordeling

Dit is mijn eerste "serieuze" droogdoek, na voorheen altijd goedkope b-merk zemen te hebben gebruik. Ik vind de ervaringen matig tot dusver. Absorbeert snel maar niet heel erg veel. Dus veel uitwringen. Ik merk ook dat die hele kleine stukjes begint los te laten, net of de buitenste laag van de zeem aan het slijten is. Na 4 wasbeurten lijkt me dat niet de bedoeling! Voor mij niet voor herhaling vatbaar.

mfacey - 21/08/2010

Uitstekend

Dit is DE zeem ! Ik ben hier zeer tevreden over, ik gebruik ze nog altijd meer dan mijn Dodo droogdoeken...

suby555 - 04/12/2009

Alternatieve producten

Alternatieve producten