Carclean.com organization Logo De Gyeon Q² Tire is een coating gebaseerd op SiO2 en gemaakt om het uiterlijk van banden te herstellen en een laag aan te brengen die beschermt tegen vuil. Het is geen klassieke bandenbehandeling. Q² Tire is duurzamer en waterafstotender dan bijna elk an…
9.5
11528 reviews

Q² Tire - 400ml

€19.49

In stock
  • Coating op SiO2 gebaseerd
  • Herstelt uiterlijk van banden
  • Beschermt tegen vuil
  • Duurzaam en waterafstotend
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Gyeon Q² Tire is een coating gebaseerd op SiO2 en gemaakt om het uiterlijk van banden te herstellen en een laag aan te brengen die beschermt tegen vuil. Het is geen klassieke bandenbehandeling. Q² Tire is duurzamer en waterafstotender dan bijna elk ander product op de markt.

De Q² Tire zorgt voor een matte tot satijnen afwerking en een lange bescherming tegen UV-straling. De coating wordt snel na het aanbrengen droog en antistatisch.  De duurzaamheid hangt af van zaken als de weersomstandigheden en factoren tijdens het rijden.

Discover our video

Video about this product

Video about this product

All specifications

Specifications

Product number: GYTIR04
Hazard Information
H226: Flammable liquid and vapour.
H304: May be fatal if swallowed and enters airways.
H412: Harmful to aquatic life with long lasting effects.
Flame: Flammable Health hazard: Serious health hazard

Assured of a good purchase

Reviews

42 of 42 reviews

4.52 out of 5 stars


69%

21%

5%

2%

2%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Topper

In het begin gebruikte ik per band altijd twee flinke 'druppels' op mijn applicator, maar daar krijg je best wel wat sling van op je lak. Beter is alle vier de banden met wat minder product insmeren en wat grover uitboenen. Het resultaat (de matte finish) is hetzelfde, maar minder tot geen sling op je lak.

Thomas - 09/07/2024

Mooie finish

Op advies van carclean besteld om net dat extra te geven voor een schone auto met dito banden. Ben heel blij met de finish en de standtijd ondanks dat ik geen moeite heb gedaan om de banden extra te reinigen en te drogen en op te warmen. Geeft gewoon voldoening als je een tijdje bezig bent geweest om je auto te wassen en daarna snel de banden ook even een mooie look te geven.

Sezer - 13/11/2023

De betere tyre dressing

Zeer goede dressing. Bij mij blijft het zeker 3 tot 4 weken zichtbaar in de zomer terwijl de auto buiten staan. Het is wat dikker en daardoor beter te verwerken dan die van Meguiar's (Endurance) en wat mij betreft ook niet te shiney. Een paar keer uitsmeren en je krijgt een mooie matte afwerking. Makkelijk aan te brengen met een bandenapplicator.

Arnold - 04/08/2023

Aanvullende producten

Aanvullende producten