Carclean.com organization Logo De Meguiar's Synthetic X-Press Spray wax is samengesteld met behulp van de hydrofobische polymeer technologie om langdurige diepe glans te creëren. De spray wax is makkelijk aan te brengen en kun je direct weer afnemen. Meguiar's Synthetic X-Press Spray…
9.5
11558 reviews

Synthetic X-Press Spray Wax - 3780ml

€59.99

In stock
  • Creërt een diepzwarte wetlook glans 
  • Kan in direct zonlicht worden aangebracht
  • Droogt streeploos op op kunststof onderdelen
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Meguiar's Synthetic X-Press Spray wax is samengesteld met behulp van de hydrofobische polymeer technologie om langdurige diepe glans te creëren. De spray wax is makkelijk aan te brengen en kun je direct weer afnemen. Meguiar's Synthetic X-Press Spray wax creërt een diepzwarte wetlook glans. De wax kan op een droog of nat oppervlak worden aangebracht.

 

All specifications

Specifications

Product number: D15601

Assured of a good purchase

Reviews

10 of 10 reviews

4.8 out of 5 stars


80%

20%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


super spray wax

Fijne spray wax, easy on easy off. Te gebruiken op nat oppervlak als drooghulp en tegelijk een bescherm laag. Ook op droog oppervlak voor (waarschijnlijk) iets langere stand tijd. Ik gebruik het werkelijk op alles, ramen, lak, raamrubbers, chroom, hard plastic.

Joris - 30/09/2022

Geweldig spul

Vorige week voor het eerst gebruikt. Super makkelijk aan te brengen, voordat je de auto droog maakt. Daarna de auto drogen wrijven en klaar. Mooie glans en goed water afstotend

Bart - 09/04/2022

Beste wax ooit gebruikt

Na het wassen van de auto deze een éérste keer gebruikt en was enorm verrast van het resultaat. Heeft een zeer diepe glans en een supper glad oppervlak aan het lakwerk en product geeft ook een aangename geur. Aankoopprijs is eigenlijk goedkoop als ik zie hoe weinig nodig is om een hele wagen te behandelen.

Pascal - 31/12/2020

Aanvullende producten