Carclean.com organization Logo Deep Crystal Polish is een pure polish die speciaal is ontwikkeld om een verblindende glans te creëren en de lak te conditioneren en te voeden. Donkere kleuren worden donkerder en lichte kleuren dieper en helderder. Dit is de geheime sleutel om die ongel…
9.5
11081 reviews

Deep Crystal Polish 'Step 2' - 473ml

€15.99

% Old price €19.99 (20.01% saved)
In stock
  • Geeft je lak een verblindende glans
  • Voedt het lakoppervlak
  • Herstelt kleur van zowel donkere als lichte lakken
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Deep Crystal Polish is een pure polish die speciaal is ontwikkeld om een verblindende glans te creëren en de lak te conditioneren en te voeden. Donkere kleuren worden donkerder en lichte kleuren dieper en helderder. Dit is de geheime sleutel om die ongelooflijke diepe wetlookglans te creëren.

All specifications

Specifications

Product number: A3116
CLP/REACH Statements
H315: Causes skin irritation.
H373: May cause damage to organs through prolonged or repeated exposure .
Exclamation Mark: Health hazard/Hazardous to the ozone layer Health hazard: Serious health hazard

Assured of a good purchase

Reviews

19 of 19 reviews

3.95 out of 5 stars


32%

42%

21%

0%

5%


Write a review

Share your experience and help others choose!

5 stars

4 stars

3 stars

2 stars

1 star


Vriendelijke polish die eigenlijk een Glaze is.

Het is een prima polish die je met de hand goed kan verwerken. Het heeft echter geen of heel beperkte slijpfactor waardoor het niet echt een polijstmiddel is. Ik gebruikte het voordat ik een DAP500 had als polijst maar nu is het mijn glaze finishlaag voordat ik ga waxen. En inderdaad laat het niet indrogen maar veeg het nadat je een paneel hebt gedaan gewoon weer weg, dus niet een hele zijkant eerst in de polish zetten maar per paneel!

Alco - 13/11/2019

Beoordeling

doet wat het moet doen poetst niet moeilijk uit als je het meteen afveegt. geeft mooie glans.

patrick@166 - 23/12/2016

Gemiddeld

had er ook nog een fles van staan en dacht laten we het eens proberen. eersts een kleig stukje en laten drogen...foute boel dus dan heb je echt spierballen nodig. Oplossing heel weinig opbrengen en bijna gelijk uitpoetsen en dan het resultaat. Voor een rode auto spectaculair hij glimt je tegemoet mooie diepe glans en voor mij is dat wat telt.

Bert - 20/04/2016

Beoordeling

Prima spul doe al dik 3 jaar met een flesje, machinaal aanbrengen en gelijk wegvegen, niet laten drogen anders wordt het inderdaad een drama en spierballen werk

Neusje80 - 15/04/2016

Beoordeling

Degene die zeggen dat het uitpoetsen moeilijk gaat zijn verkeerd bezig. Pure polishes moet je direct afvegen en mag je niet laten drogen tot een haze. Enkel waxes of all in one moet je late drogen (zie meguiars faq).

breakdown - 05/05/2014

Eerste klas

Erg ontevreden over het eindresultaat Erg duur voor wat je krijgt. Ze kunnen het goed brengen maar het resultaat is niet dat wat het moet zijn . Zowel met de hand als met de DAP900 geprobeerd

lubra - 06/03/2013

Beoordeling

Glaze met een goed resultaat, op een zwarte auto krijg je hierdoor een extra diepe wetlook die af te maken is met een wax. Let op: gebruik niet te veel, anders ben je net als ik lang bezig met uitpoetsen..

IbizaSigno - 01/01/2012

Eerste klas

Hetzelfde als bij de Deep Crystal Paint Cleaner, een goede polish, maar echt veel te lastig om uit te poetsen. Op deze manier is het gewoon niet leuk meer om je auto te vertroetelen. Ik vind de polish wel beter z'n werk doen dan de cleaner, de lak wordt weer mooi glad en glimt echt heel mooi. Maar dat uitpoetsen............. Volgende keer toch maar een ander merk proberen.

Maurice - 29/06/2011

Aanbevolen

Perfect!! Ik maak gebruik van het Meguiars 5-stappen plan. Heb het Deep Crystal Polish gebruikt na het kleien en zag een betere glinstering in mijn metallic lak (van 2008). Niet veel gebruiken en met een applicator pad aannbrengen. Het is niet heel veel werk (of zwaar) maar het uitpoetsen is echt super(licht).

Rob - 19/05/2011

Geweldig

Het resultaat is goed. Maar met de hand een "bitch" om uit te poetsen, foei wat een klus.

Fouke - 16/04/2011

Aanvullende producten

Alternatieve producten

Alternatieve producten