Carclean.com organization Logo Om het resultaat van Stap 1 en 2 te verzegelen, zult u een beschermende laag moeten aanbrengen die de glans niet dof maakt. Deze unieke formule levert een sterke, langhoudende Carnauba waxbescherming voor elk type lak inclusief metaallakken en parelmoerl…
9.5
11095 reviews

Deep Crystal Carnauba Liquid Wax 'Step 3' - 473ml

€19.19

% Old price €23.99 (20.01% saved)
In stock
  • De ideale opvolger van de 'Deep Crystal Polish'
  • Geeft de autolak een beschermende laag
  • Geschikt voor metaal- en parelmoer lakken
  • Carnauba wax 
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Om het resultaat van Stap 1 en 2 te verzegelen, zult u een beschermende laag moeten aanbrengen die de glans niet dof maakt. Deze unieke formule levert een sterke, langhoudende Carnauba waxbescherming voor elk type lak inclusief metaallakken en parelmoerlakken.

All specifications

Specifications

Product number: A2216
CLP/REACH Statements
H315: Causes skin irritation.
H373: May cause damage to organs through prolonged or repeated exposure .
H412: Harmful to aquatic life with long lasting effects.
Exclamation Mark: Health hazard/Hazardous to the ozone layer Health hazard: Serious health hazard

Assured of a good purchase

Reviews

7 of 7 reviews

3.29 out of 5 stars


0%

57%

14%

29%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Goede ervaring

Ik vond nog een flesje achter in de kast. Ooit eens gekocht maar nooit gebruikt. Toch maar eens proberen en ik moet zeggen dat ik blij verrast ben door deze was. Over de standtijd kan ik niets zeggen. De tijd zal het leren. Maar mijn eerste indruk is 4 sterren waard.

Hans - 10/03/2022

Fijne wax korte standtijd

Erg fijne wax maar heeft een korte standtijd.

Armin - 22/02/2020

Beoordeling

Laat deze wax lekker liggen en gebruik als laatste stap een betere wax, bijv. collinite 845 die kost 2 euro meer maar is qua glans alleen al 10 keer beter. De duurzaamheid van deze wax is ook erg slecht, een keer wassen of een paar flinke regenbuien en de wax is al zo goed als verdwenen.

Datsun - 16/04/2014

Geweldig

hele stappenplan van dit merk gedaan op diverse manieren maar doe jezelf een plezier.... en ga voor PB . daar heb je wel waar voor je geld. Dit product is veel blabla maar geen resultaat. CC heeft me van alle kanten voorzien van goed advies maar ben overgegaan op hun advies op PB en in 1 keer goed... Zo hoort het te zijn. Goed eindresultaat voor het juiste bedrag . bedankt CC

Lubra - 06/03/2013

Geweldig

Goede wax om mee in het vak te komen. Ik geef hem een 3/5 omdat ie niet lang genoeg blijft zitten. Glans is aanvaardbaar maar beaming verdwijnt na eerstvolgende wasbeurt (wekelijks met hogedruk en meg's ultimate wash en wax, en rij 60 000 km/jaar) Kortom, betaalbaar, maar minstens om de 2 weken auto herdoen als je er geniet van wilt blijven hebben.

Svenn - 11/03/2012

Fantastisch

Heb het 3-stappenplan van Meg, en dat bevalt prima voor een amateurtje. De wax brengt prettig aan, maar doe het wel ultradun! Makkelijk uit te poetsen, en geeft een mooie glans zonder witte poeder. Er zijn betere waxen, en denk dat deze niet zo superlang houdt (2 maandjes), maar voor de prijs is het een goede keus!

Tinus - 16/07/2008

Redelijk

Mijn auto deed ik normaal gesproken door de wasstraat, omdat 'ze' zeggen dat het geen kwaad kan. Geen borstels, maar lappen worden er gebruikt. Toch heb ik na een jaar veel krassen gekregen en was mijn auto echt toe aan een schoonmaakbeurt. Ik heb hiertoe van Deep Crystal het 3-stappen-plan pakket gekocht, en dat is prima bevallen. Mijn auto is nu schoon, glad, schijnt als een spiegel en de lak ziet er beter uit dan bij de uitlevering door de dealer op de eerste dag!

Hansel - 17/09/2007

Aanvullende producten

Alternatieve producten