Carclean.com organization Logo Meguiar’s Gold Class Leather Conditioner is de tweede en laatste stap in Meguiar's leeronderhoudssysteem. Het bevat aloë en voedende oliën om lederen stoelen te voeden en UV-bescherming te geven. Het leder blijft zo zacht, soepel en comfortabel.Gold Clas…
9.5
11527 reviews

Gold Class Leather Conditioner Spray - 473ml

€15.99

% Old price €19.99 (20.01% saved)
In stock
  • Bevat rijke, voedende oliën om lederen interieur te onderhouden
  • De vervolgstap na gebruik van de Gold Class LEather & Vinyl Cleaner
  • Helpt verkleuring en uitdroging tegen te gaan
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Meguiar’s Gold Class Leather Conditioner is de tweede en laatste stap in Meguiar's leeronderhoudssysteem. Het bevat aloë en voedende oliën om lederen stoelen te voeden en UV-bescherming te geven. Het leder blijft zo zacht, soepel en comfortabel.

Gold Class Leather Conditioner is onderdeel van Meguiar's premium Gold Class-lijn. Het is ontworpen om oliën aan te vullen die door het dagelijks gebruik langzaam aan het leer onttrokken worden. Aloë, een basisingrediënt in veel lotions, zorgt voor behoud van maximale soepelheid en sterkte. Een krachtige UV-factor helpt tegen verkleuring en uitdroging door de zon.

Gebruik eerst Meguiar’s Gold Class Leather & Vinyl Cleaner vóór deze conditioner, om vuil en transpiratievocht te verwijderen. Voelt niet vettig aan.

All specifications

Specifications

Product number: G18616

Assured of a good purchase

Reviews

3 of 3 reviews

4.33 out of 5 stars


33%

67%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Gold Class Leather Conditioner

eenvoudig in gebruik, voedt het leer m.i. goed.....leer voelt na in werking weer soepel aan...misschien iets duurder dan andere producten maar voldoet voor mij prima

Riccardo C. - 01/08/2023

Zacht met een glans

Makkelijk te gebruiken product. Ik heb het icm met de cleaner van hetzelfde merk gebruikt zodat de ondergrond goed schoon was voor het aanbrengen. Zoals in een andere review aangegeven is het leer daarna heerlijk zacht, alleen vond ik het eindresultaat (ondanks zeer spaarzaam “uitpoetsen”) wel glimmender dan ik persoonlijk mooi vind. En of het nu hierdoor komt of dat het leer zo zacht werd, maar het leer voelt ook wat gladder aan, niet zo glad dat het onplezierig zit maar meer “grip” vind ik prettiger persoonlijk. Met de tijd zal dit weer wat afnemen dus misschien is het product dan juist ideaal.

Michiel - 11/07/2023

Beoordeling

Mooi product, smorgens vroeg interieur bewerkt met product, 1 dag en nacht laten werken en mooie matte kleur op zetels en voelen superzacht aan!

The Sjeikh 786 - 06/01/2016

Aanvullende producten

Aanvullende producten