Carclean.com organization Logo Geen water? Geen probleem! Ultimate Wash & Wax biedt de oplossing voor problemen als: ‘Ik wil mijn auto wassen, maar ik heb geen wateraansluiting… het is winter… ik heb geen garage…’ Dit product is meer dan een detailer, het laat geen watervlekken ac…
9.5
11543 reviews

Ultimate Wash & Wax Anywhere - 769ml

€19.19

% Old price €23.99 (20.01% saved)
In stock
  • Detailer met wax toevoeging
  • Eenvoudig je auto opfrissen zonder water
  • Geeft je auto een wekenlange glans en bescherming
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Geen water? Geen probleem!

Ultimate Wash & Wax biedt de oplossing voor problemen als: ‘Ik wil mijn auto wassen, maar ik heb geen wateraansluiting… het is winter… ik heb geen garage…’

Dit product is meer dan een detailer, het laat geen watervlekken achter en verwijdert vuil zonder te krassen! Daarnaast zorgen de unieke polymeren voor een wekenlange glans en bescherming.

All specifications

Specifications

Product number: G3626

Assured of a good purchase

Reviews

5 of 5 reviews

4.6 out of 5 stars


60%

40%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Voor die plekjes

Zag een video dat deze gebruikt werd voor de dorpels en de rand rond de achterklep. Daar heb ik hem ook voor gebruikt en dat beviel zeer goed, mooie glans en vuil gaat gemakkelijk weg. Aanrader!

Ajda - 08/06/2024

Goed product

Ik was eerst wat sceptisch over dit product. Na enkele yt filmpjes te bekijken heb me er toch aan gewaagd om dit te bestellen. Heb ik er spijt van? Totaal niet! Ik heb het op de zijdeuren geprobeerd nadat er wat kleine modder vlekken te zien waren. Op spuiten, met een microvezel doek in 1 handeling afvegen en dan even met een zuivere microvezel doek nawrijven. Als je je hele auto wil zorg dat je genoeg doeken hebt.

Geert - 05/09/2023

Voor een vluggertje…..

Ook ik durf dit niet op maar een licht vervuilde auto (zwart) te gebruiken. Ik heb het nu 1x gebruikt in een wasbox na de auto te hebben gewassen met een washmitt (omdat ik de borstel niet wil gebruiken). Geeft een mooie glans en de flakes in de lak komen echt naar boven. Om bovenstaande reden en om vogelpoep en dergelijke te verwijderen. Voor een vluggertje dus:-)

Frank - 15/08/2022

Aanvullende producten

Aanvullende producten

Monello
Peluche Bianco - 45x65cm
(4.9)
€6.99 €4.99
Out of stock

Alternatieve producten

Alternatieve producten