Carclean.com organization Logo Polish with Sealant (PWS) is een alles in 1 product waar geen poetsfanaat zonder kan. Wij hebben dit product getest, opnieuw getest en weer getest om er van verzekerd te zijn dat dit het nieuwe product is dat in geen enkele poetsartikelen collectie mag…
9.5
11528 reviews

Polish with Sealant - 473ml

€24.99

In stock
  • All-in-1 polish + sealant
  • Kan zowel machinaal als handmatig worden gebruikt
  • Verwijdert kleine swirls en kleine krasjes
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Polish with Sealant (PWS) is een alles in 1 product waar geen poetsfanaat zonder kan.

Wij hebben dit product getest, opnieuw getest en weer getest om er van verzekerd te zijn dat dit het nieuwe product is dat in geen enkele poetsartikelen collectie mag ontbreken. Het is een product dat met een applicator-pad opgebracht dient te worden, dan wel met de hand, dan wel machinaal. Bij aanbrengen met de hand werkt het als een Sealer of glaze. Bij machinaal gebruik kan je er kleine swirls alsmede kleine krasjes en lichte vervagingen mee verwijderen, terwijl je een sealer aanbrengt ter bescherming van je voertuig.

Wij zijn er van overtuigd dat iedereen onder de indruk zal zijn van de glans en gladheid die je kan verkrijgen met een minimale inspanning!

All specifications

Specifications

Product number: PB-PWS16
Hazard Information
H315: Causes skin irritation.
H319: Causes serious eye irritation.
H335: May cause respiratory irritation.
H336: May cause drowsiness or dizziness.
H412: Harmful to aquatic life with long lasting effects.
Exclamation Mark: Health hazard/Hazardous to the ozone layer

Assured of a good purchase

Reviews

4 of 4 reviews

4 out of 5 stars


50%

25%

0%

25%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Redelijk

Afgelopen donderdag dit gebruikt op een Swirlvrije witte Peugeot 205 Limousine. I.c.m. Pro900 en witte pad op stand 3 aangebracht en ongeveer een half uur laten curen. De glans van de lak was super te noemen en ook was die al spiegelglad. Hierna de DodoJuice Light Fantastic aangebracht en de eigenaar van deze auto was ook meer dan tevreden. Ideaale finishing polish waarbij je ook nog twee stappen in één verwerkt.

janhenduk - 26/08/2011

Beoordeling

op een witte auto gedaan met de dapmet een zwarte pad en een witte pad. opgebracht met een witte pad geeft een bevredigend resultaat maar niet je van het. daarna afgetopt met naty red en toen zag je pas glans ,of ik het weer zou kopen betwijfel ik is het net niet

bloemie - 09/10/2010

Uitstekend

Geweldig product. Ik heb een gele auto, wat normaal niet zo glanst als donkere lakken, maar ik kon mezelf er toch in zien (goed of slecht? ;-) ) Met hand aangebracht met een meguiars foam pad. Blijven poetsen tot het gaat glansen. Daarna afnemen met een microfiber doek.

Cupra - 14/10/2009

Aanvullende producten

Aanvullende producten