Carclean.com organization Logo Back to Black -Naturally Black Tire Shine geeft uw banden een exclusieve hoogglans afwerking en beschermt in één stap. Het spettert niet. Bevat een uniek UV-filter tegen uitdroging van het rubber en trekt vuil niet aan.
9.5
11558 reviews

Back to Black (Naturally Black) Tire Shine - 710ml

€17.49

In stock
  • Geeft je banden een hoogglans afwerking
  • Beschermt tegen uitdroging van rubber
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Back to Black -Naturally Black Tire Shine geeft uw banden een exclusieve hoogglans afwerking en beschermt in één stap. Het spettert niet.

Bevat een uniek UV-filter tegen uitdroging van het rubber en trekt vuil niet aan.

All specifications

Specifications

Product number: 06924-1
Hazard Information
H304: May be fatal if swallowed and enters airways.
Health hazard: Serious health hazard

Assured of a good purchase

Reviews

6 of 6 reviews

3.17 out of 5 stars


0%

50%

33%

0%

17%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Topkeuze

Als ik dit product gebruik dan worden mijn banden bruin! Ook al heb ik deze van te voren goed gereinigd. De sprayer is waardeloos en blijft halverwege hangen. Dit product valt mij zéér dik tegen! Het gaat meteen de vuilbak in!

Bjorn Goossens - 02/04/2017

Niet overtuigd

Na tweede gebruik ook al de sprayer kapot. Hey Carclean, warom zijn alle sprayers van letterlijk alles wat ik hier aanschaf zo slecht? Ik heb sprayflesjes bij de Action gehaald voor 0,85 cent die mooier nevelen en gewoon blijven werken na meerdere keren gebruik. Wel slecht dat ik naar zulke workarounds moet zoeken in plaats van gewoon op de standaard sprayer kan bouwen.

Ash - 26/08/2016

Aanbevolen

Paar weken terug gekocht als vervanging van mijn Turtle versie. Voor mij een nieuw product, dus moest even afwachten wat het zou zijn. Bij het spuiten op de banden kan je mooi kiezen voor de mate van spuiten: smalle of brede besprenkeling en dat was een aangename verrassing. Het goedje geurt iets van terpentine en dat was een verrassing. Besprenkelen gaat makkelijk en is licht vet wat je makkelijk van je velgen kan poetsen als die toch nat worden. De banden lijken weer als nieuw. Even afwachten hoe goed het goedje hecht op de banden na een regenbui. Enig minpunt: op het moment dat ik de 4e band wil inspuiten gaat de pomp kapot. Nu op zoek naar nieuwe spray/pomp.

Sanny - 09/07/2013