Carclean.com organization Logo Mothers Waterless Wash & Wax is ideaal voor als je geen beschikking hebt over stromend water. Met de Waterless Wash & Wax kan je veilig de auto wassen en beschermen zonder water! De ultra gladde formule zorgt voor zeer weinig frictie en daardoor…
9.5
11493 reviews

California Gold Waterless Wash & Wax - 710ml

€15.49

In stock
  • Waterless Wash & Wax: wassen en beschermen zonder water!
  • Ultragladde formule om zo veilig mogelijk te reinigen
  • Lost vuil en vet op
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 23:59 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

Mothers Waterless Wash & Wax is ideaal voor als je geen beschikking hebt over stromend water. Met de Waterless Wash & Wax kan je veilig de auto wassen en beschermen zonder water!

De ultra gladde formule zorgt voor zeer weinig frictie en daardoor kun je veilig de auto reinigen. Gebruik wel meerdere goede kwaliteit microvezeldoeken. Is de auto echt heel vies spuit deze dan eerst af in een waxbox.

All specifications

Specifications

Product number: 05644
  • Inhoud: 710ml

Assured of a good purchase

Reviews

3 of 3 reviews

4.33 out of 5 stars


67%

0%

33%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!


Kan beter

in vergelijking met de Meguiar ultimate waterless wash & Wax vind ik het een beetje tegen vallen. Dit heeft alles te maken met de consistentie van het middel. Doordat het product relatief dik is, heb je ook meer uitwrijf werkzaamheden. De Meguiar uitvoering is daarin tegen minder bewerkelijk.

Jurgen - 21/06/2023

Top

Bij vorige bestelling een gratis sample gekregen. Inmiddels diverse malen gebruikt voor mijn racefiets na een regenrit. Zeer tevreden over. Ideaal voor mijn fiets omdat ik vaak na een lange rit in slecht weer de fiets netjes wil opbergen zonder de hele fiets te hoeven drogen na het wassen. Ook vogelpoep op je autolak kan je gemakkelijk afnemen met deze spray. Inmiddels een grote verpakking toegevoegd aan de volgende bestelling.

Bernard - 25/08/2020

Super!

Ik gebruik dit in combinatie met een microvezeldoek om de auto te drogen. Een paar sprays op een vochtige doek zorgt voor goede waterabsorptie. Het resultaat is een abnormaal glimmende lak. De spray ruikt verder erg prettig!

Karl - 19/02/2018

Aanvullende producten

Alternatieve producten

Alternatieve producten