Carclean.com organization Logo De Autoglym Convertible Soft Top Clean & Protect Kit is een 2-delige onderhoudskit ontwikkeld voor het reinigen en beschermen van de stoffen kap. Fabric Hood Cleaner (500ml) reinigt, verfrist en laat de kap weer opleven door het verwijderen van vuil,…
9.5
11080 reviews

Convertible Soft Top Clean & Protect Kit

€64.25

% Old price €71.39 (10% saved)
In stock
  • 2-delige onderhoudskit (Fabric Hood Cleaner & Fabric Hood Protector)
  • Reinigt en beschermt de stoffen kap
  • Verwijdert vuil, vlekken en verwering door het natuurlijke ouderdomsproces
  • Herstelt en beschermt tegen waterdoorlating en vervuiling
  • Unique specialty store in car care products
  • Tailored advice by knowledgeable staff
  • Incredibly wide assortment
  • Orders placed before 21:00 shipped the same working day!
  • Easy payment options: iDEAL, Credit Card, Bancontact

Everything about this product

Description

De Autoglym Convertible Soft Top Clean & Protect Kit is een 2-delige onderhoudskit ontwikkeld voor het reinigen en beschermen van de stoffen kap. Fabric Hood Cleaner (500ml) reinigt, verfrist en laat de kap weer opleven door het verwijderen van vuil, vlekken en verwering door het natuurlijke ouderdomsproces van natuurlijke- en kunststofproducten.

Fabric Hood Protector (500ml) herstelt en beschermt het oppervlak vervolgens tegen waterdoorlating en vervuiling van de kap. De set is ook ideaal voor gebruik bij boten, tenten en caravans.

Het plezier van het in bezit hebben van een sportieve cabriolet kan bedorven worden als de kap vies en waterdoorlatend wordt.

Discover our video

Video about this product

Video about this product

All specifications

Specifications

Product number: 945106222

Assured of a good purchase

Reviews

5 of 5 reviews

4.6 out of 5 stars


60%

40%

0%

0%

0%


Write a review

Share your experience and help others choose!

5 stars

4 stars

3 stars

2 stars

1 star


Perfect!

Mee aan de slag gegaan op een Alfa Spider dak waar nog nooit iets aan gebeurt was in 14 jaar (je hebt zo van die mensen die geen tlc voor hun auto hebben...) en het ziet er na een behandeling weer perfect fris uit. Waterafstotendheid is ook perfect! Aanrader.

Maurice - 26/05/2020

Eerste klas

Goed product! De cleaner is makkelijk aan te brengen en goed op te schuimen met het meegeleverde sponsje. Ook het beschermen gaat opzich makkelijk, alleen is het even oefenen om alles gelijkmatig aan te brengen. Er blijven nu mooie kleine druppeltjes op het dak liggen.

Maikel van der Heijden - 10/10/2016

Eerste klas

Super product! Niet twijfelen als je je dak in goede staat wil houden!

Niels Verreckt - 13/04/2015

Topkeuze

Ik heb een mx5 met een pvc dak. Dit is de tweede verpakking die ik het gekocht. Bevalt erg goed, je moet wel opletten bij het aanbrengen van de protecctor dat dit niet op deramen of de lak komt. Geeft vervelende vlekken en deze krijg je er moeilijk af. De verzending ging er vlot en goed te volgen via track en trace.

Manten G. - 17/01/2013

Topkeuze

heb het gekocht voor een ford streetka van men vriendin ! goed spul ! , een complete kit , reinigen gaat heel simpel met bijgeleverde spons , goed afspoelen , laten drogen , en voeden , enkel het voeden of beschermen vergt wat oefening , en omdat de beschermer nogal vlekt op de lak als je niet snel genoeg bent voor het af te wrijven geef ik het een 4

Ruben Hofenk - 25/07/2012

Aanvullende producten

Alternatieve producten

Alternatieve producten